• +359897210791
  • fond@znb.bg

КОЛЕДНА КАМПАНИЯ

Фондация “За нашето бъдеще” е млада организация, регистрирана като юридическо лице с нестопанска цел в обществена полза през март 2022г. 

Коледната кампания през 2022г. бе насочена към деца и младежи с увреждания на брахиалния плексус. 

В дългия процес на лечение, интензивна рехабилитация и физиотерапия често лицата с тази диагноза нямат възможност пълноценно да се зарадват на празниците. Налага се също родителите да “жертват” отделените средства за подарък според желанието на детето в името на лечението.

Заедно с всички, които допринесоха за реализирането на първата ни Коледна кампания, успяхме да подарим вълшебни подаръци на 13 деца с увреждания на брахиалния плексус, за които беше направена предварителна регистрация през сайта ни. 

Благодарим на дарителите, които осигуриха предметни подаръци и на дарителите, които ни се довериха и дариха парични средства за закупуването на подаръците!
А ние при избора на играчки се доверихме на Хиполенд (Hippoland) и бързо и лесно успяхме да изберем висококачествени продукти от богатия им асортимент. Признателни сме на Хиполенд (Hippoland) за това, че станаха част от нашата кауза и направиха специална отстъпка за коледната ни кампания.
Благодарни сме на MediEx Consulting за партньорството и финансовата подкрепа!
Общата сума на получените дарения от физически лица и консултантска фирма MediEx Consulting за първата ни Коледна кампания е 620 лв.
Общата сума на разходите: 466,39 лв.
Съгласно волята и съгласието на дарителите, остатъкът от средствата ще се използва за следващата ни инициатива.

В навечерието на един от най-светлите празници – Коледа и прага на Новата 2023г., милосърдието и загрижеността на всички, които допринесоха за нашата първа коледна кампания, е повод за усмивки, кураж и оптимизъм.
Пожелаваме Ви здраве, късмет и благополучие!
С уважение,
Фондация „За нашето бъдеще“


0
YOUR CART
  • No products in the cart.