• +359897210791
  • fond@znb.bg

РАЗХОДКА С ПОНИ И ЗАСАЖДАНЕ НА ЦВЕТЯ

Отново за деца с акушерска пареза Фондация „За нашето бъдеще“ организира разходка с пони/конче и засаждане на цветя.

Деца и възрастни се събрахме, за да съчетаем радостта от природата и обичта към животните със забавление и полезна дейност.

Всеки, който се включи, беше изправен пред магията на разходката с пони или конче. Всички изживяха емоционално и физическо освежаване, докато се наслаждаваха на природата и специалния момент с тези прекрасни създания.

Разходката с пони беше истинска радост за малки и големи. Децата се сближиха с тези нежни животни, споделиха щастливи моменти заедно и научиха, че трябва да имат отговорно отношение към животните.

Тази инициатива се превърна във вълнуващо приключение, което остави незабравими спомени, заснети от Росен Иванов, които ще споделим с Вас през седмицата за повишаване на осведомеността относно акушерска пареза през октомври месец.

След като се насладихме на разходката с пони / конче, дойде време за едно много важно действие – засаждане на цветя. С ръце, пълни с надежда, децата засадиха цветя.

Засаждането на цветя беше символ на грижата ни за околната среда и нашето желание да оставим следа от красота и добро.

Участниците не само се забавляваха, но и научиха как дори малките действия могат да имат голямо значение за нашата планета.

Сред всички вдъхновяващи моменти на нашата седмица, пълна с инициативи и активности, организирахме и благотворителен базар по време на Панаира на киселото мляко. 

За повече информация: https://znb.bg/blagotvoritelen-bazar-po-vreme-na-panaira-na-kiseloto-mlyako/

0
YOUR CART
  • No products in the cart.