• +359897210791
  • fond@znb.bg

Условия за доставка

1. Срокове за доставка

Сроковете за доставка се определят в зависимост от конкретния продукт, който сте поръчали. Обикновено ние се стремим да осигурим най-добрите условия за нашите клиенти и дарители и да изпълним поръчките възможно най-бързо. Все пак, имайте предвид, че сроковете могат да варират и зависят от наличността на стоките, мястото на доставка и други фактори. 

Стандартният срок за обработване на вашата поръчка е 7 работни дни. За повече информация, свържете се с нас.

2. Цени за доставка

Цените за доставка също могат да варират в зависимост от конкретната поръчка. При оформяне на поръчката ви, ще бъдете информирани за цената на доставката предварително. Ние се стремим да предоставим конкурентни и разумни цени за доставка, като в същото време осигуряваме качествена услуга.

Продуктите се изпращат с куриер за сметка на получателя.

Работим с куриерски фирми Спиди и Еконт. 

3. Място на Доставка

Фондация “За нашето бъдеще” предлага доставка на своите продукти и услуги на територията на Република България. При необходимост от доставка извън страната, моля, свържете се с нас, за да разгледаме възможностите за такава доставка и условията, свързани с нея.

4. Начин на плащане

Плащането за вашата поръчка може да бъде извършено предварително по банков път или при получаване на продуктите чрез наложен платеж. Моля, имайте предвид, че опцията за плащане при получаване на пратката може да доведе до допълнително оскъпяване на куриерската услуга.

5. Право на връщане и рекламации

Ние се стремим да предоставим нашите продукти и услуги с най-високо качество, но ако имате някакви оплаквания с получената поръчка, моля, свържете се с нас в най-кратък срок. Ние ще направим всичко възможно да разрешим ситуацията и да ви предоставим необходимата поддръжка. Срокът за рекламации е 14 дни.

6. Свържете се с нас

Ако имате допълнителни въпроси относно условията за доставка или желаете да научите повече за нашите продукти , моля не се колебайте да се свържете с нашия екип.

Благодарим ви, че избрахте Фондация “За нашето бъдеще”!

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.