• +359897210791
 • fond@znb.bg

Специалисти за деца с акушерска пареза

Уважаеми специалисти,

Знаем, че Вашият опит в работата с деца с акушерска пареза е ценен и важен за тяхното възстановяване и развитие.

За родителите на тези деца, откриването на специалисти може да бъде изключително трудно и объркващо.  Те търсят специалисти, които не само имат необходимия опит, но и разбират техните нужди и предизвикателства.

С идеята да им предоставим наистина ценна информация, ние планираме да създадем специална страница с имената на специалистите, които имат опит и желание да работят с деца с акушерска пареза.

Това ще помогне на родителите да намерят подходящи специалисти и да получат необходимата подкрепа.

За да Ви включим в този списък, Ви молим да ни разкажете повече за Вас и за Вашия опит, като ни изпратите по имейл до: fond@znb.bg    с отговори на следните въпроси:

 1. Информация за Вас:
 • име
 • телефонен номер
 • адрес
 • уебсайт и/ или страница в социалните мрежи
 • образование
 • опит
 • снимка

 

 1. Имате ли опит с деца с акушерска парализа? Ако да, моля, споделете няколко думи за вашия опит

 

 1. Колко често сте се сблъсквали с пациенти, които имат акушерска парализа?

 

 1. Какви методи и техники използвате при пациенти с акушерска парализа?

 

 1. Какво е Вашето мнение за ролята на родителите и близките на децата в процеса на лечение?

 

 1. Какви съвети и насоки бихте дали на други специалисти, които работят с деца с акушерска парализа? (***незадължително)

 

 1. Споделете истории на успешно възстановени пациенти. Тези истории могат да вдъхновят други пациенти да не се отказват. (***незадължително)

 

 След като получим отговорите Ви, ще Ви изпратим Споразумение за публикация на данни в сайта ни. Трябва да го попълните и да ни го изпратите в електронен формат до fond@znb.bg

Участието Ви е безплатно и не Ви обвързва с финансово заплащане от каквото и да е естество. Нашата цел е да предоставим необходимата информация за всички заинтересовани лица.

Всички получени отговори ще бъдат публикувани в специална страница „Специалисти“  в нашия сайт www.znb.bg .


Основната цел на страницата е да подкрепи родителите на деца с акушерска пареза в търсенето на специалисти.

Важно е да отбележим, че ние не поемаме отговорност за решението на родителите къде ще лекуват своите деца. Ние създаваме равен формат и предоставяме информация за всички специалисти, които са изразили желание да работят с деца с акушерска пареза.

Информацията в сайта ще бъде предоставена с цел да помогне на родителите да направят информиран избор според техните нужди и преценки.

Също така, искаме да уточним, че не поемаме отговорност за работата на конкретен специалист. Всеки родител трябва самостоятелно да проведе проучване и да се консултира със специалисти, за да вземе най-доброто решение за своето дете.

Информацията, която предоставяме, ще е базирана на данните, които ни са предоставени от специалистите, и не можем да гарантираме за точността и качеството на техните услуги.

Нашият приоритет е да предоставим информацията на обществото, за да помогнем на родителите да намерят подходящи специалисти за своите деца.

Решението за избор на специалист и лечение е индивидуално и трябва да бъде направено след задълбочено проучване и консултации с медицински специалисти.

Благодарим Ви, че сте част от тази инициатива, която има за цел да помогне на семействата да намерят подходяща подкрепа!

С уважение,

Екипът на Фондация „За нашето бъдеще“

0
YOUR CART
 • No products in the cart.