• +359897210791
  • fond@znb.bg

Благотворителен базар по време на традиционния есенен панаир в гр. Разград

Ние, заедно с нашите доброволци, организирахме благотворителен базар, който се проведе по време на събитието от 08 до 16 септември 2023г.

Този благороден акт не само забавляваше и развличаше всички посетители на Панаира, но също така помогна на онези, които се нуждаеха от нашата подкрепа.

Имахме разнообразие от продукти и ръчно изработени изделия, предоставени от местни занаятчии и производители, както и от доброволци.

 

На базара бяха изложени: домашна лимонада, ръчно изработени продукти от конкурса ни “Творя с две ръчички” и наши продукти с кауза.

(За повече информация: https://znb.bg/konkurs-za-rychno-izraboteni-produkti-tvorq-s-dve-rychichki/)

Нашите продукти с Кауза, които са създадени с дизайн авторски рисунки на победителите в конкурса “Прегръщам света с две ръчички!”. Изключително сме щастливи, че имаше много голям интерес към тях. Количествата бяха ограничени, повечето се изчерпаха и това е знак, че дарителите високо оценяваха нашият труд и харесаха нашите продукти с кауза.

Целта на нашия благотворителен базар беше да съберем средства за подкрепа на деца с увреждания на брахиалния плексус, както и осигуряване на средства за следващите ни инициативи за деца със специални нужди.

 

Събраната сума е 1019,97 лв.

Благодарим на всички дарители и доброволци, които бяха част от това вълнуващо събитие!

Благодарим на собственика на Дзъмбо Дюнер и на екипа на БъзКо за оказаното съдействие и за подкрепата!

Всеки желаещ може да подкрепи следващия ни благотворителен базар – КОЛЕДЕН БАЗАР с ръчно изработени продукти (картички, сувенири, аксесоари). Свържете се с нас тук или по имейл.

Благодарим Ви за подкрепата!

С обич и признателност,

Екипът на Фондация “За нашето бъдеще”

0
YOUR CART
  • No products in the cart.