• +359897210791
  • fond@znb.bg

Приключили кампании

Добре дошли в раздела “Приключили Кампании” на нашия уебсайт!

Тук споделяме с вас вдъхновяващите успехи и значими постижения, които постигнахме чрез нашите дарителски и информационни кампании през 2022 г. и 2023 г.

Разгледайте нашите приключили проекти, инициативи и дейности, където ще откриете подробности за всяка кампания, нейните цели, резултати.

Дарителски кампании, благотворителни базари и информационни кампании

Разгледайте нашите дарителски кампании и благотворителни базари – истории за обединение, щедрост и реални промени. Всяко дарение тук е крачка към подобряване на живота на онези, които имат нужда от нашата протегната ръка. Всяка споделена информация е крачка напред за създаване на по-разбиращо и по-подкрепящо общество.

Задачите на тази кампания бяха да осигурим вълшебни подаръци за деца с увреждания на брахиалния плексус (т. нар. “акушерска пареза”) и средства за инициативите ни през 2024 г. 

Целевата сума на кампанията 2000 лева ще бъде използвана за закупуването на ортези и шини, както и за осигуряването на необходими материали и продукти за провеждане на рехабилитация и ерготерапия в домашни условия.

Кампанията беше посветена на Световната седмица за повишаване на осведомеността относно увреждания на брахиалния плексус  и имаше за цел да повиши осведомеността относно диагнозата.

Ние, заедно с нашите доброволци, организирахме благотворителен базар, който се проведе по време на събитието от 08 до 16 септември 2023г.Целта на нашия благотворителен базар беше да съберем средства за подкрепа на деца с увреждания на брахиалния плексус, както и осигуряване на средства за следващите ни инициативи за деца със специални нужди.

По време на базара бяха изложени продукти от конкурса ни „Творя с две ръчички“, наши продукти с кауза (подложки за мишки, чаши, ключодържатели, тетрадки, картички), които създадохме специално за вас с дизайн по рисунките на победителите в конкурс „Прегръщам света с две ръчички“. Сумата, която събрахме…

Абитуриентите на ФСГ “Атанас Буров” – гр. Хасково направиха нещо невероятно – те бяха с тениски, които не само изразяваха тяхната красота, но и подкрепяха важна кауза – нашата Кауза.
Випуск 2023г. на ФСГ “Атанас Буров” – гр. Хасково помогнаха да направим още една крачка за повишаване на осведомеността относно диагнозата увреждания на брахиалния плексус (т. нар. акушерска пареза).

През месец януари 2023г. Фондация „За нашето бъдеще“ стартира кампания под надслов „Мартеници с две сръчни ръчички“, в която се включиха отбор помощници от цялата страна с творческо въображение, сръчности и умения, които благотворително сътвориха мартеници с Кауза.

ПОВЕЧЕ ОТ УСПЕШНО приключи кампанията „Мартеници с две сръчни ръчички“ на Фондация „За нашето бъдеще“

 

Коледната кампания през 2022г. бе насочена към деца и младежи с увреждания на брахиалния плексус. Заедно с всички, които допринесоха за реализирането на първата ни Коледна кампания, успяхме да подарим вълшебни подаръци на 13 деца с увреждания на брахиалния плексус, за които беше направена предварителна регистрация през сайта ни. 

Фондация “За нашето бъдеще” организира информационна кампания за седмицата, посветена за повишаване на осведомеността относно увреждания на брахиален плексус 19-25 октомври 2022г. Организирахме Първа международна конференция, конкурс за детска рисунка, публикувахме десетки клипчета и информационни брошури…

0
YOUR CART
  • No products in the cart.