• +359897210791
  • fond@znb.bg

АКТУАЛНИ ДАРИТЕЛСКИ КАМПАНИИ

Скъпи приятели,
Фондация “За нашето бъдеще” има нужда от Вашата подкрепа. Както знаете, нашата Кауза е ориентирана главно към деца и възрастни с увреждания на брахиалния плексус (т. нар “акушерска пареза”). Ние сме родители на деца с тази диагноза и познаваме много добре предизвикателствата и възможностите в борбата с тази диагноза.

Всички наши проекти имат една крайна цел: да подпомогнем лечението на деца с акушерска пареза, да подадем ръка, за да прегърнат света с две ръце и да дадем шанс за по-добро бъдеще!

Всяка Ваша подкрепа е реална възможност още едно дете да получи средства за допълнителни терапевтични процедури от Фонда ни. 

Всеки от екипа на Фондация “За нашето бъдеще” работи напълно доброволно и безвъзмездно.

Сумите от даренията отиват директно за подпомагане на нашите инициативи за деца с увреждания на брахиалния плексус (както и други диагнози), ежемесечни разходи за материали, банкови такси, софтуер и техническо обслужване и т.н.  

Сумите от даренията, които постъпват само с основание “дарение” се изразходват за развитието на дейността на Фондацията, подпомагане на инициативите ни, както и за осигуряване на допълнителни средства за лечението на деца с акушерска пареза.

Дарения с основание: “Дарение за фонд” се използват единствено за лечение и рехабилитация на деца с акушерска пареза до 18-годишна възраст.

Дарения с основание:Дарение + име на проект” се изразходват целево според волята на дарителя. 

За една година успяхме да реализираме толкова много проекти, благодарение на помощта на стотици дарители, десетки партньори и доброволци! А ние имаме още толкова много идеи, с които ще променим БЪДЕЩЕТО на още много нуждаещи се деца и семейства!

Нуждаем се от Вашата подкрепа, за да подадем ръка, за да прегърнат света с две ръце!

Подкрепете нашата Кауза!

Дарителска сметка:

Фондация “За нашето бъдеще”

IBAN: BG92STSA93000029142666

Банка : Банка ДСК

BIC: STSABGSF

Основание: Дарение

Всеки дарител има право да получи свидетелство за дарение. 

Ако дарението е направено чрез юридическо лице, молим да изпратите данните за договор за дарение (име на компанията, ЕИК, адрес и име на представляващия) на имейл: fond@znb.bg

Други начини за дарение и подкрепа:  

https://znb.bg/donate

https://znb.bg/konkurs-za-rychno-izraboteni-produkti-tvorq-s-dve-rychichki/

https://znb.bg/dms-badeshte-za-detsata/

0
YOUR CART
  • No products in the cart.