• +359897210791
  • fond@znb.bg

Конкурси

Добре дошли в раздела “Конкурси” на нашия уебсайт! Тук не само ще откриете информация за нашите настоящи и приключили конкурси, но и ще научите за нашата ангажираност към децата със специални нужди.

Нашият приоритет е да насърчаваме разбирането, съпричастността и подкрепата за деца със специални нужди. 

Защо тези Конкурси са важни?
Конкурсите ни предоставят възможност да разкажем, че всеки един от нас е уникален и ценен, независимо от различията си и възможностите си.

Децата със специални нужди заслужават подкрепа и разбирателство. Нашият ангажимент е да им предоставим подкрепа и да ги включим в общността.

С помощта на конкурсите, ние даваме възможност на деца и възрастни да бъдат публично признати и да се чувстват горди и уважавани за техните творчески умения.

НАСТОЯЩИ КОНКУРСИ:

Каним Ви да се включите в нашия благотворителен конкурс “Силни истории на подкрепа, надежда и вдъхновение през март”, където всяка сръчна ръчичка създава чудо, става причина за усмивка, превръща мартенските празници в история на надежда и вдъхновение.

За повече информация: https://znb.bg/martenski-konkurs/

Защо да участвате в нашите конкурси?
Покажете своя талант: Нашите конкурси Ви предоставят възможността да изразите Вашето творчество и умения в различни области.

Награди и признание: Участвайки в нашите конкурси, имате шанс да спечелите страхотни награди.

Обединение за Каузата ни: Нашите конкурси събират хора с общи интереси, което създава възможности за нови приятелства и сътрудничество и запознават обществото с Каузата ни.

Как да участвате?
Изберете конкурс: От раздела “Настоящи конкурси” изберете този, който ви интересува и прочетете правилата.

Създайте и изпратете Вашето творение: Следвайте инструкциите за участие и изпратете вашето творение в срок.

Изчакайте резултатите: Резултатите ще бъдат обявени в указания срок след приключване на конкурса.

Празнувайте Вашите успехи: Ако сте сред победителите, насладете се на Вашите награди и Вашето постижение!

Не изпускайте възможността да участвате в нашите конкурси и да споделите Вашето творчество с нас, подкрепяйки деца със специални нужди!

ПРИКЛЮЧИЛИ КОНКУРСИ:

Тук може да откриете истории за успеха и приноса, направени от хора, които участваха в нашите конкурси:

Целта ни е да съберем възможно най-много сини ленти, които да изразят нашата подкрепа и солидарност към децата, които се справят с предизвикателствата на акушерска пареза.
За повече информация: https://znb.bg/konkurs-sini-lenti/

В тази специална инициатива ви каним да споделите вашето вдъхновяващо послание, което изразява подкрепата и солидарността ви към децата с акушерска пареза и техните семейства. Как да участвате? За повече информацияwww.znb.bg/konkurs-poslanie/

Създайте уникален плакат, който визуално изразява значимостта на всяка ръка и силата на подкрепата за децата с акушерски пареза. За повече информация: https://znb.bg/konkurs-za-plakat/

Искате ли да научите повече за акушерската парализа и да имате шанс да спечелите награда? Тогава имаме страхотна възможност за вас!  За повече информация: https://znb.bg/vaprosnik-tombola-s-nagradi/

Конкурс за ръчно изработени продукти „Творя с две ръчички“

Конкурсът за ръчно изработени продукти на тема “Творя с две ръчички” имаше за цел да насърчим креативността и въображението на децата и възрастните от всяка възраст, подкрепяйки децата с увреждания на брахиалния плексус (акушерска пареза).  Участниците имаха пълната свобода да изобразят ръчно изработени продукти – сувенири, рамки, кукли, ключодържатели, гривни, картини, гипсови/керамични фигурки и изделия, плетива, играчки, картички и други. Получихме уникални продукти, които… За повече информация: https://znb.bg/konkurs-za-rychno-izraboteni-produkti-tvorq-s-dve-rychichki/

Конкурс за детска рисунка „Прегръщам света с две ръчички“

Участниците имаха задача да изобразят своята представа за това какво правят с двете си ръчички, как играят и се веселят и/или как прегръщат света с две ръце. За участие в конкурса са допуснати общо 217 рисунки.
С рисунките на победителите създадохме… За повече информация: https://znb.bg/konkurs-za-detska-risunka-pregryshtam-sveta-s-dve-rychichki/

Конкурс Рисувай с пластилин JOVI на тема: “Две ръчички“

Конкурсът бе част от поредицата инициативи за повишаване на осведомеността относно диагнозата “увреждания на брахиалния плексус”, организирани от Фондация “За нашето бъдеще” през октомври и ноември 2022 г. Фистокомерс осигури 9 награди за победителите в конкурса- раници на марката Габол (за първо място) и комплекти от продукти на марката JOVI (за второ и трето място). Резултатите от първия конкурс за детска рисунка, организиран от Фондацията, показват, че интересът към подобни събития е… За повече информация: https://znb.bg/konkurs-risuvay-na-tema-dve-rychichki/

0
YOUR CART
  • No products in the cart.