• +359897210791
 • fond@znb.bg

Конкурс за плакат: „Всички ръце са важни“

Здравейте, приятели!

Включете се в нашия вдъхновяващ конкурс за създаване на плакат Всички ръце са важни. Този конкурс е част от нашата Кампания „Силата на ръцете“, която е посветена на Световната седмица за повишаване на осведомеността относно увреждания на брахиалния плексус – 16 октомври – 22 октомври 2023г.

 

Как да участвате:

 1. Създайте уникален плакат, който визуално изразява значимостта на всяка ръка и силата на подкрепата за децата с акушерски пареза.
 2. Вашият плакат може да бъде ръчно рисуван, цифрово изобразен, смесица от снимки и текст или какъвто стил ви вдъхновява. Използвайте богатство от цветове и символи, които представят различните хора и тяхната уникалност.
 3. Можете да участвате в конкурса индивидуално или като група.
 4. Изпратете ни снимка на плаката по имейл до fond@znb.bg  или като съобщение във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/fond.znb, заедно с попълнена и подписана ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРС ОТ КАМПАНИЯТА „СИЛАТА НА РЪЦЕТЕ“. Изтеглете декларацията от тук:  https://znb.bg/wp-content/uploads/2023/09/ДЕКЛАРАЦИЯ-ЗА-КОНКУРС-КАМПАНИЯ-СИЛАТА-НА-РЪЦЕТЕ.pdf  .
 5. Напишете ни кратко описание на вашата идея за плаката и как той изразява посланието Всички ръце са важни.
 6. Краен срок за изпращане: 12 октомври 2023г.
 7. На 19.10.2023г. ние ще публикуваме снимките на вашите плакати във фейсбук страницата ни. Краен срок за гласуване чрез харесвания във фейсбук: 22 октомври 2023 г. 23:59 ч.
 

Оценяване и награди:

 1. Предметни награди за първо, второ и трето място на база оценяване от жури.
 2. Предметна награда за 1 участник на база брой харесвания във фейсбук.
 3. Сертификати за участие за всички участници!

Създайте плакат, който изразява силата на солидарността и подкрепата за децата с акушерска пареза. Те се вдъхновяват от вашето творчество.

 

Всеки създаден плакат е принос за повишаване на осведомеността и по-добро бъдеще на децата с пареза на ръката. Нека заедно покажем, че всички ръце са важни и че подкрепата и разбирателството са силни и мощни!

 

Участвайте в конкурса и бъдете част от Кампанията ни „Силата на ръцете“!

За още много възможности за награди, разгледайте всички наши инициативи и конкурси за кампанията:  https://znb.bg/kampaniya-silata-na-rychete/

РЕГЛАМЕНТ НА КАМПАНИЯТА “СИЛАТА НА РЪЦЕТЕ” : https://znb.bg/reglament-kampaniya-silata-na-rychete/

Успех на всички!
0
YOUR CART
 • No products in the cart.