• +359897210791
  • fond@znb.bg

Дарители, спонсори, партньори

СДРУЖЕНИЕ ЖАНЕТА

Сдружение ЖАНЕТА работи на местно ниво в гр. Разград. Доставчик е на социални услуги.
Целевата група са децата и семействата в община Разград.
Управлява Център за обществена подкрепа. Развива клуб за самотни родители. Сдружение „ЖАНЕТА” е прогресивно развиваща се стопанска организация, с 16- годишен опит, фокусирана в областта на социалното предприемачество, консултирането, предоставянето на услуги и подкрепа . Сдружението е припознат и утвърден партньор на местни и национални институции и организации.
Официален уебсайт: https://www.janeta.bg/

ФИСТОКОМЕРС ООД

Фистокомерс ООД предлага богат асортимент от офис консумативи,пълна гама училищни пособия, тетрадки и раници Габол, образователни игри и хоби продукти, луксозни ппродукти и опаковки . Фистокомерс е директен вносител и официален представител на марките GABOL, Carioca, Jovi, Busquets, Hemar, Larsen, Carioca, Snopake, Swordfish, Universal, Flair, Ico, Ark, Helit ,Y plus, Dodo ,Lastva ,Victoria Journals, Diplomat, Waldman и много други. Офисът на Фистокомерс е в София, но извършва дистрибуция на територията на цялата страна. За повече информация и поръчки: https://www.fistocommerce.com/
Официален уебсайт: https://www.fistocommerce.com/

Фотография Изкуство Росен Иванов

Фотография Изкуство Росен Иванов

Фотография Изкуство Росен Иванов предлага фото и видеозаснемане, сватбена фотография, детска фотография, портрети и др. Телефон: +359 899 22 11 07
Официален уебсайт: https://rosenivanov.eu/

SMaRT терапия

Фокусира се върху цялостното развитие на детето. Развитие във всички области (езикова, когнитивна, сетивна, социална…). Това е терапевтичен подход, базиран на дейност, който се развива и променя с природата на детето. Базира се на принципите на "теорията за подбор на невронни групи" и двигателното обучение. Приема многопосочно лечение на нервите. ПОЯСНЕНИЕ НА ДУМАТА SMART : Сетивно: СЕТИВО: Какво получава отвън и отвътре? Как възприема света? Двигател: ДВИЖЕНИЕ: Какво е поведението му, какво издава? Сетивните и двигателните органи работят заедно. Например: детето може да държи чаша и да я поднесе към устата си. Но ако чашата е стъклена, то ще я държи по друг начин, ако чашата е пластмасова, то ще я държи по-нежно, ако е пълна, то ще я държи другояче, ако има нещо горещо в нея, то ще по друг начин. Активност: ДЕЙСТВИЕ: Какво иска да прави или не иска да прави? Защо? Репертоар: ОПИТ: Какво е опитът, за да прави това, което то иска да прави? Терапия: ТЕРАПИЯ: Какво мога да променя с терапията? (Тази част включва качеството на живот на самото дете, майка му, семейството му)
Официален уебсайт: https://smartterapi.com/

Gyuray 'GyooDev'

Аз съм Freelance Full-Stack Web Developer и съм на 24 години от България. Завърших бакалавърска степен по специалност „Инженер по компютърно управление и автоматизация“.
Официален уебсайт: https://gkdev.org/

PROKLINIK PROTEZ ORTEZ UYGULAMA MERKEZI

Това е една от компаниите, които правят най-много приложения за ортези-протези в Турция с 5 активни партньори основатели и 35 служители с опит в секторните и академичните области. Proklinik и Denge Orthopedics се сляха под името Proklinik-Denge през 2018 г., за да осигурят секторно развитие и напредък, като всяка от тях продължава дейността си със своите експертни екипи. Фирмата произвежда висококачествени протези, ортези, стелки и много други медицински изделия.
Официален уебсайт: https://www.proklinik.com.tr/

МедиЕкс Консултинг ООД

МедиЕкс Консултинг ООД е Вашият здравен посредник при лечението Ви зад граница. Ние предлагаме възможност за консултация и лечение на деца и възрастни с висококвалифицирани специалисти в Република Турция. Всеки Ваш здравословен проблем може да намери правилното решение, а въпросите, свързани със здравето, ще намерят отговор чрез нас. Ние ще Ви помогнем да изберете специалист или лечебно заведение, на които да се доверите. Ние ще Ви съдействаме за Вашето пътуване и престой, езиков превод, придружаване, консултации и др.
Официален уебсайт: https://mediex.eu/

Рекламна агенция „СИТОНА”

Рекламна агенция „СИТОНА” започна дейност през 1998 г. като ателие за ситопечат и копирни услуги. За кратко време фирмата разшири своето пазарно присъствие, спечели доверието на клиентите и се утвърди като коректен и предпочитан партньор. Предлага голямо разнообразие от услуги в сферата на рекламата и дизайна: сито и тампонен печат, офсетов печат, сублимационен печат, печат върху текстил, дизайн, UV печат, спортни награди, персонализирани подаръци и други.
Официален уебсайт: https://sitona.net/

КЛИО КОМЕРС - TБ

КЛИО КОМЕРС - TБ е динамично развиваща и постоянно разрастваща се българска компания, лидер в дистрибуцията и логистиката на бързооборотни хранителни стоки. Дейността се осъществява чрез девет търговски бази в страната, в градовете - Разград, Русе, Горна Оряховица, Плевен, Габрово, Шумен, Добрич, Силистра, Варна. Компанията е официален дистрибутор и представител на редица утвърдени марки на български производители и европейски партньори - Монделийз, Якобс Дау Егбъртс, Хел, Престиж, Ден и нощ, Чипита, Юниливър, Победа, Кристал, Олинеза и други. Официален уебсайт: http://www.clio.bg/

“Победа” АД

“Победа” АД е един от водещите производители на бисквити, бонбони, вафли и мини кексове в България. Компанията е основана през 1929 г. Опитът и знанията, натрупани през десетилетията, в съчетание с отдаденост и грижа, създават несравнимия, запомнящ се вкус на продуктите, които поколения наред присъстват в почти всеки български дом. Дружеството разполага с голяма производствена база и добре развита дистрибуторска мрежа в страната. Богатият продуктов асортимент на компанията е представен в пет категории - бисквити, бонбони, вафли, кексове и кроасани.
Официален уебсайт: https://www.pobeda.bg/

Здравословен онлайн магазин Здравница

"Здравница" стартира през 2007 г., като информационен здравен портал, който дава на своите читатели информация за заболявания, билки, хранене, диети и много други. За всичките тези години, "Здравница" се утвърди, като един от водещите информационни здравни портали. Паралелно с информационната си част "Здравница" също така е един от водещите дистрибутори на здравословни продукти и натурална козметика в България. Разполага с дистрибуторска мрежа с над 300 търговски обекта в България, както и два собствени обекта в гр. София. Чрез собствения си онлайн магазин "Здравница" предлага своите продукти с възможност за доставка освен в България, но и в Европа, САЩ, Канада, Израел и др.
Официален уебсайт: http://www.zdravnitza.com/

Екип7

„Екип 7“ е независим вестник за събитията и хората в Разградска област. „Екип 7“ излиза три пъти в седмицата: понеделник, сряда и петък в 16 страници, осем от тях с пълноцветен печат. Единствен вестник в региона, разпространява се на територията на цялата Разградска област и е изданието с най-голямо проникване на медийния пазар. Тематично „Екип 7“ е абсолютно отворен за живота около нас – в цялата му пъстрота, и не търси строго профилирана читателска аудитория. В продължение на повече от четвърт век вестникът е лидер в бизнес информацията, предпочитан източник за новините в политиката, икономиката, спорта, социалната и културната сфера. Ценен ориентир в сектора на услугите. Не на последно място, „Екип 7“ се приема изключително добре от най-младото поколение поради стремежа на редакцията всеки брой да включва по нещо интересно от и за тийнейджърите.
Официален уебсайт: https://ekip7.bg/

Hümanist Ortopedi

Фирмата предлага една от най-често използваните ортези при лечението на увреждания на брахиалния плексус - „8 бант“. Hümanist Ortopedi произвежда и специални ортези, според насоките на проследяващите доктори и физиотерапевти, с индивидуални размери и ъгли. Техниките за вземане на размери включват метрично измерване, показатели, които се вземат с помощта на гипсова отливка, както и дигитални измервания, които се правят със специален скенер и сканиране с компютър. При изработването на някои ортези може размерите да се вземат онлайн, като предварително се изпраща на семейството видео с обяснения и демонстрация как и какво трябва се измери по ръката. Семейството прави видеозапис на процеса на измерване, за да се види дали правилно са взети размерите и изпраща размерите. Hümanist Ortopedi като производител на ортези целят да произвеждат по-добри, по-функционални, по-полезни ортези, които да подпомогнат дейностите на детето, но и в същото време и да не пречат на детето. Обратната връзка от родителите е много важна и ценна за тях. Повече информация относно ортезите, които произвеждат, може да откриете в Youtube, Facebook и Instagram страниците на фирмата.
Фирма Hümanist Ortopedi Управител: Bülent Özdemir Адрес: Турция, гр. Гиресун, ул. Çıtlakkale mh. Sönmez cd. B blok 97/A Instagram:humanistortopedi youtube:hümanist ortopedi За контакти : +90505 562 73 92 (за връзка чрез мобилни оператори и Whatsapp)

Уважаеми партньори,

Благодарим Ви, че подкрепяте нашата Кауза!

Благодарим Ви, че подавате ръка, за да прегърнат света с две ръце!

С уважение и признателност,

Екипът на Фондация “За нашето бъдеще”

0
YOUR CART
  • No products in the cart.