• +359897210791
 • fond@znb.bg

Конкурс за ръчно изработени продукти „Творя с две ръчички“

Конкурсът за ръчно изработени продукти на тема “Творя с две ръчички” имаше за цел да насърчим креативността и въображението на децата и възрастните от всяка възраст, подкрепяйки децата с увреждания на брахиалния плексус (акушерска пареза). 
 
Уникалните продукти, които получихме бяха изложени на благотворителния ни базар по време на Панаира на киселото мляко в гр. Разград (26-28 юли 2023г.). За повече информация, кликнете тук:  БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР ПО ВРЕМЕ НА ПАНАИРА НА КИСЕЛОТО МЛЯКО В ГР. РАЗГРАД
 
Победителите в конкурса са:
1. ОЦЕНКА ОТ ЖУРИ:
Деца на възраст от 5г. до 10г. – ОУ „Кирил и Методий“ – Сеново;
Деца на възраст от 11г. до 16г. – Антония Шомова
Младежи на възраст от 17 г. до 25 г.- Никол Иванова
Лица над 25г. – Сашка Борисова
Деца със специални потребности до 18г.- А.З. СОП
Журито присъжда награди и на: Ема Низамова и Сюлбие Юнузова.
2. НА БАЗА ХАРЕСВАНИЯ ВЪВ ФЕЙСБУК:
Деца на възраст от 5г. до 10г. – Петрозар Маринов
Деца на възраст от 11г. до 16г. – Едже Мехмедова
Младежи на възраст от 17 г. до 25 г. – Серай Гарибова
Лица над 25г. – Даниела Йорданова
Деца със специални потребности до 18г. – ДЕЦА ОТ 4 КЛАС КЪМ ОУ „ХРИСТО БОТЕВ“ ОБЩ ПАВЕЛ БАНЯ
 
Поздравяваме всички участници за техния талант!
Благодарим за съпричастността и подкрепата!
 
До нови срещи,
Екипът на Фондация “За нашето бъдеще”

Панаирът на киселото мляко в гр. Разград наближава. По този повод Фондация „За нашето бъдеще“ обявява национален конкурс за ръчно изработени продукти на тема „Творя с две ръчички“ с краен срок за изпращане до 10 юли 2023г.

Може да участвате с всякакви ръчно изработени продукти – сувенири, рамки, кукли, ключодържатели, гривни, картини, гипсови/керамични фигурки и изделия, плетива, играчки, картички и други.

Ограниченията са забранени! Решението какъв да бъде продукта и от какво да е изработен, оставяме изцяло на вас, единственото условие е да бъдат ръчно изработени. Всеки участник може да участва с един или няколко продукта, но може да спечели само една награда.

 

ЦЕЛИ НА КОНКУРСА

Целта на конкурса е насърчаване креативността и въображението на децата и възрастните от всяка възраст, подкрепяйки децата с увреждания на брахиалния плексус (акушерска пареза).

Децата с акушерска пареза страдат от парализа на ръката от момента на своето раждане. За да използват пълноценно ръчичката си, те полагат много труд и усилия. Често при тях се налагат операции и голяма част от детството си прекарват във физиотерапии и други възстановителни процедури. По тази причина понякога се чувстват самотни и тъжни… Заедно можем да им кажем: „Не сте сами и ви подкрепяме!“

С нашите конкурси стимулираме децата да опознаят света на „различните“, да ги приемат и да играят наравно с тях.

КАТЕГОРИИ:

 • Деца на възраст от 5г. до 10г.
 • Деца на възраст от 11г. до 16г.
 • Младежи на възраст от 17 г. до 25 г.
 • Лица над 25г.
 • Деца със специални потребности до 18г.
 • Лица със специални потребности над 18г.
 •  

Всички получени ръчно изработени продукти  ще бъдат снимани от нас и публикувани с име и възраст на участника в специално създадени албуми във фейбсук страницата на Фондация „За нашето бъдеще“ по отделни категории (в рамките на една седмица от датата на получаване).

ОЦЕНЯВАНЕ:

 1. Награди на публиката във фейсбук на база харесвания – по една награда за всяка отделна категория. Срок за гласуване във фейсбук: 15 август 2023г. 12:00ч. /до обяд/
 2. Награди с оценка от жури – по една награда за всяка отделна категория.

Печелившите ще бъдат обявени до 15 август 2023г. 

Всички участници ще получат електронен сертификат за участие. Наградите ще бъдат изпратени до 20 август 2023г.

Творбите НЕ се връщат, те ще бъдат изложени на благотворителния базар, който ще се проведе по време на Панаира на киселото мляко в гр. Разград от 26 до 28.07.2023г. и на други благотворителни базари, организирани от Фондацията.

Събраните средства от благотворителните базари ще се използват за подпомагане на лечението на деца с увреждания на брахиалния плексус и други благотворителни каузи.

Ръчно изработените продукти трябва да бъдат придружени с попълнена и подписана декларация за участие в конкурса, която можете да изтеглите от тук: https://znb.bg/wp-content/uploads/2023/05/ДЕКЛАРАЦИЯ-ЗА-КОНКУРС-ТВОРЯ-С-ДВЕ-РЪЧИЧКИ.pdf 

Тези от Вас, които участвайки в конкурса, искат да рекламират своята дейност, може да добавят в пратката визитки и брошури, както и да посочат линк към сайт или социални мрежи, който да публикуваме към снимката на продукта в страницата ни във фейсбук.

Изработените творби може да изпращате чрез Български пощи или чрез куриер Спиди/Еконт за Ваша сметка. ПАЗЕТЕ ТОВАРИТЕЛНИЦАТА ДО КРАЯ НА КОНКУРСА!

Адрес за изпращане:

До поискване от офис
Фондация „За нашето бъдеще“ 
7205 жк Орел
Гр. Разград
Телефон: +359897210791 или 0899 89 93 89

Описанието на пратката да съдържа: „за конкурса“

 Мечтата на Фондация „За нашето бъдеще“ е все по- малко родители да се сблъскват с диагнозата „акушерска пареза“, а тези деца, които се борят за две здрави ръчички да имат възможност за качествено лечение. Вярваме, че с предоставянето на необходимата информация за тази коварна диагноза и кампании като тази,  мечтата ни може да стане реалност!

С „Творя с две ръчички“ предизвикваме всички сръчни и любознателни творци да развихрят въображението си!

Успех!

Екипът на Фондация “За нашето бъдеще”

0
YOUR CART
 • No products in the cart.