• +359897210791
 • fond@znb.bg

НАЦИОНАЛЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНКУРС

"Силни истории на подкрепа, надежда и вдъхновение през март"

Благодарим от сърце на всеки участник в нашия Национален благотворителен конкурс. Вашите истории и артистични произведения са израз на голямо сърце и желание да подкрепите нашата кауза – помощ за лица с увреждания на брахиалния плексус. 

Вашата креативност и ангажимент правят света по-добро място. 

Победители:

📝 Жури: Оценките бяха дадени въз основа на креативност, умение и визия, като взехме предвид възрастовата група на всеки участник.

 

Победители:

КАТЕГОРИЯ 1 

 1. Валери Владиславов Войнов – Трети клас, Център за специална образователна подкрепа „Д-р Петър Берон“, гр. Враца – Предметни награди
 2. ДГ „Радост“, гр. Враца – Онлайн грамота за добро представяне

КАТЕГОРИЯ 2 

 1. ДГ „Слънчице“, гр. Габрово, Група „Мечо Пух“ 5-6 годишни, Школа по приложно изкуство, Рисуване върху стъкло – Предметни награди
 2. Валя Стоянова – Тония Цветозарова Цветанова, 12 години, СУ „Д-р Петър Берон“ – гр. Червен бряг – Онлайн грамота за добро представяне

 

КАТЕГОРИЯ 3 

 1. Йорданка Василева и Нурие Физулова, ДГ „Славейче“ – гр. Бургас, 2А група „Мики Маус“ – Предметни награди
 2. Севги Камбер – Онлайн грамота за добро представяне

Резултати на база харесвания:
Категория 1: Калоян Коцилов 
Категория 2: Виктор Данаилов 
Категория 3: Божидара Христова
 
Поздравления на победителите! 
 

1. Категории на Конкурса:

 1. Мартеници и сувенири за Баба Марта
 2. Картичка и сувенири за Осми март
 3. Картичка и сувенири за Първа пролет
 

Конкурсът е насочен към всички възрастови групи и е отворен към широка аудитория, която има интерес и желание да сподели своите творчески изрази в рамките на темата или правилата на конкурса.

Продуктите (мартеница, картичка или сувенир) трябва да са ръчно изработени. Няма изисквания относно използваните материали и техники. Вие решавате как ще изразите своята творческа визия. 

В конкурса можете да участвате в повече от една категория и с повече от един продукт!

2. Цели на конкурса

Конкурсът е посветен на Мартенска кампания 2024 г. на Фондация „За нашето бъдеще“. Конкурсът има за цел да събере общност от хора, които споделят обичта към изкуството и творчеството и стремежа си да помогнат на деца в нужда, да вдъхнови участниците за творчески изяви, да повиши обществената осведоменост.

Конкурсът насърчава участието в благотворителни дейности, като предоставя възможност за дарения към Фондация “За нашето бъдеще”, ако участникът желае да се раздели с продукта.

Целта е да се обединят хора от различни възрасти и с различни интереси, които да работят заедно за постигането на обща кауза – подпомагане на деца с акушерска пареза.

Нека Вашите творби бъдат израз на топлота и сърдечност, вдъхновени от идеята за помощ към деца с акушерска пареза.

Така, чрез Вашите сръчни ръчички, ще разкажем силни истории за единство и доброто дело.

3. Условия за участие

Конкурсът се провежда онлайн във Facebook групата “Ръка за Ръка”: https://www.facebook.com/groups/666963805503035

Участниците изработват мартеница, картичка или сувенир, подходящ за мартенски празник.

Трябва да публикувате снимка на творбата/творбите в групата „Ръка за Ръка“ с името и възрастта на участника и да отбележите КАТЕГОРИЯТА (1. Мартеници и сувенири за Баба Марта; 2. Картичка и сувенири за Осми март; 3. Картичка и сувенири за Първа пролет), в която участвате и с коя ОПЦИЯ участвате.

А опциите са следните:

Опция 1: „Участвам в конкурс и продавам благотворително“

Ако отбележите „Участвам в конкурс и продавам благотворително“, то този продукт става част от нашия онлайн благотворителен базар и вие се съгласявате да го изпратите на дарител, който желае да откупи Вашия продукт. И от момента на публикуване за този продукт важат правилата на онлайн базара. Средствата от продажбата трябва да бъдат дарени към Фондация „За нашето бъдеще“ за подпомагане на деца с акушерска пареза. Продуктът се изпраща за сметка на получателя. Имате възможност да посочите минимално дарение (най-малката сума, срещу която се съгласявате да се разделите с продукта).

Ако по някаква причина Продавачът реши да се откажете от продажбата на продукта, ще възстановим направеното от Клиента дарение.

Опция 2: “Само конкурсно участие, без продажба”

Участниците, които искат да участват само в конкурса, могат да споделят снимката на своите творби, без да ги предлагат за продажба.

Не е задължително да предлагате своите творби за продажба, за да участвате в конкурса. Ако желаете само да споделите Вашия творчески принос и вдъхновите други с историята си, можете да участвате, като отбележите в публикацията „Само конкурсно участие, без продажба“.

4. Важни срокове

Краен срок за публикуване на снимка на творбите: 10 март 2024 г.

Краен срок за гласуване: 30 март 2024 г.

5. Как ще се оценяват творбите? – оценка от жури и на база харесвания

– От жури:

Оценяването от жури ще се извърши на базата на креативност, умение и визия (според възрастта на участника). Ние ценим и оценяваме творчеството и усилията Ви за участие в конкурса, независимо дали сте публикували продукта си за продажба или не.

Фокусът на журито ще бъде върху творческите аспекти и вдъхновението зад всяка творба. Статусът на продукта (публикуван за продажба, продаден и т.н.) няма влияние върху оценката и оценяването ще бъде напълно обективно.

– На база харесвания във фейсбук

Този, който има най-много харесвания на публикацията към 30 март 2024г. 23:59ч. става победител за съответната категория. Забранено е използването на автоматични софтуери за трупане на харесвания.

6. Награди

– Предметни награди за всяка категория и грамоти за победителите

– Сертификат за участие в конкурс – по желание

За да получите сертификат за участие, задължително трябва да попълните, да подпишете и да ни изпратите Декларация-съгласие за обработване на лични данни (сканирано или като снимка) до имейл адрес:  Fond@znb.bg  . Изтеглете я от тук: https://znb.bg/wp-content/uploads/2024/01/ДЕКЛАРАЦИЯ-КОНКУРС-МАРТЕНСКА-КАМПАНИЯ.pdf

 

При споделяне на Вашите творби във Facebook Групата Ръка за Ръка и участие в конкурса, Вие доброволно се съгласявате личните Ви данни (име, творба, възраст). да бъдат публикувани в групата, която е публична! Моля, уверете се, че публикувате само тези лични данни, които желаете да споделите публично в рамките на конкурса.

7. Резултати

Ще обявим победителите в срок до две седмици след завършване на конкурса. Ще се свържем с победителите на лично съобщение или по имейл за уточняване на данните за доставка.

В случай че сте сред победителите, ще трябва да ни изпратите Декларация-съгласие за обработване на лични данни в срок до една седмица от обявяване на резултатите (ако все още не сте).

В случай на невъзможност за доставка на наградите до победителите, организаторът си запазва правото да избере от резервните финалисти.

 

Организаторът си запазва правото да променя условията на конкурса.

 

Очакваме Ви!

0
YOUR CART
 • No products in the cart.