• +359897210791
 • fond@znb.bg

Коледна кампания 2023 г.

ОТЧЕТ ЗА ПРОВЕДЕНИ КОЛЕДНИ И НОВОГОДИШНИ БЛАГОТВОРИТЕЛНИ ИНИЦИАТИВИ

За втора поредна година проведохме успешна кампания по време на коледните и новогодишните празници. 

Задачите на тази кампания бяха да осигурим вълшебни подаръци за деца с увреждания на брахиалния плексус (т. нар. “акушерска пареза”) и средства за инициативите ни през 2024 г. 

Коледни подаръци

През 2022 година успяхме да осигурим 13 подаръка, което беше впечатляващо постижение за ПЪРВА коледна кампания. А през 2023 година, благодарение на голямото участие и подкрепа от страна на обществото, успяхме да увеличим броя на подаръците на 20.

Този забележителен скок в броя на подаръците отразява не само нарастващата осведоменост и ангажираност в обществото, но и растежа на нашата способност да организираме и координираме благотворителни дейности. С вашия принос и подкрепа, успяхме да постигнем по-голям резултат.

Искрено поздравяваме и изразяваме нашата дълбока благодарност към родителите на деца с акушерска пареза, които се включиха и подкрепиха нашата благотворителна кампания като дарители. Този акт на солидарност и любов към деца с акушерска пареза подчертава силата на обединеното усилие да създадем по-добро бъдеще за нашите деца!

Благодарение на събралите се подаръци и средства, успяхме да подготвим и доставим всички тези персонализирани коледни пакети до деца с акушерска пареза.

Заедно подарихме вълшебни подаръци на 20 деца с акушерска пареза. Дарителите имаха възможността да изберат дали сами да закупят подаръка и да ни го изпратят, за да доставим на семействата, или да направят парично дарение, за да закупим ние. 

Вижте какви подаръци подарихме тук :

 1. МОМИЧЕ – 1 г и 2 месеца – Памперси, бебешка козметика, играчка
 2. МОМЧЕ – 13 г. – Геймърски слушалки
 3. МОМЧЕ – 4 г. – Тигър
 4. МОМИЧЕ – 2 г. – Плодове с количка за пазаруване
 5. МОМИЧЕ – 11 г. – Маркери за рисуване алкохолни
 6. МОМЧЕ – 2 г. – Кола Макуин Светкавицата
 7. МОМИЧЕ – 5 г. – Светещи маратонки
 8. МОМИЧЕ – 3 г. – Лего комплект
 9. МОМИЧЕ – 10 г. – Момичешки неща
 10. МОМЧЕ – 8 м. – Играчка
 11. МОМЧЕ – 1г. 3 м. – Играчка
 12. МОМИЧЕ – 3 г.. – Баскетболен кош с регулируема височина
 13. МОМИЧЕ – 3 м. – Триъгълник на Пиклер
 14. МОМИЧЕ – 17 г. – очила за плуване
 15. МОМЧЕ – 7 г. – “Дженга” дървена игра
 16. МОМИЧЕ – 6 м. – Интерактивна играчка за бебета
 17. МОМЧЕ – 3 г. – Конструктор с животни или други елементи
 18. МОМИЧЕ – 17 г. – Книга
 19. МОМИЧЕ – 3 г. – комплект машина за сладолед – пластилин
 20. МОМЧЕ – 14 г. – Баскетболна топка

Изразяваме почит и признание към Калинка Кьосева – член на Общото събрание на Фондация „За нашето бъдеще“ и доброволец, за изключителната й грижа и старание в опаковането и изпращането на всички коледни подаръци.

Участието на всички беше възхитително! Много хора се включиха, изразявайки своята подкрепа и готовност да направят празниците на тези деца по-светли и по-радостни.

Благодарим на всички, които участваха в кампанията – от дарителите и доброволците до партньорите и медиите, които ни подкрепиха.

Благодарение на вас, тези деца изпитаха радостта на празничните дни по уникален начин!

Благотворителен базар на ПМГ ХАСКОВО

Благодарни сме изключително много на училището, че избра точно нашата кауза да бъде сред благотворителните коледни инициативи, които проведоха.

Този акт на солидарност и подкрепа не само вдъхновява, но и засилва вярата в създаването на по-добро бъдеще за деца с акушерска пареза.

Благотворителен базар в гр. Разград

Благодарим на Център за обществена подкрепа – Радомир и ПГКИТ “Д-р Иван Богоров” гр. Пловдив за прекрасните коледни сувенири и украси и на всички доброволци, които ни изпратиха продукти и допринесоха за нашите инициативи! Благодарение на тях, коледната обстановка стана още по-магична. Благодарим и на децата от обл. Разград, които ни изпратиха ръчно изработени картички.

Поради метеорологичните обстоятелства в деня, определен за благотворителен базар (23.12.2023г.) в гр. Разград, възможността да съберем средства може да не беше голяма, но пък се радваме, че успяхме да се срещнем с нашите дарители, раздадохме безплатни топли напитки, създавайки атмосфера на топлина и уют  и споделихме за нашите благотворителни цели и инициативи. На 29.12.2023 г. отново се срещнахме с нашите дарители в гр. Разград.

Най-ключовият момент от благотворителния базар в гр. Разград беше това, че за първи път представихме на обществото нашият нов продукт с кауза – стъклена чаша „Вяра“. Този проект се осъществи благодарение на големия принос и огромната за нас подкрепа от страна на „Пашабахче България“ ЕАД. Минувачите спираха и с възхищение разглеждаха, а ние с гордост разказахме историята зад този продукт с кауза, който става част от Колеция „Вяра“.

Благодарим на нашите доброволци – Нурие и Леман, че с невероятната си преданост отново бяха с нас и през този студен ден. Щастливи сме, че можем да разчитаме на ангажирани и предани доброволци като вас.

Дарителска кутия в Магазин "Бебе Вики" - гр. Панагюрище

Специално за нашата коледна кампания беше поставена дарителска кутия в магазин “Бебе Вики”. Благодарим на собствениците на магазина и на всички дарители от гр. Панагюрище, че бяхте с нас! Вашият принос има огромно значение за нашата Кауза.

Парични дарения

С огромна благодарност и признателност, 

Екипът на Фондация “За нашето бъдеще”

0
YOUR CART
 • No products in the cart.