• +359897210791
  • fond@znb.bg

Коледна кампания 2023 г.

Начало на кампанията: 17.11.2023 г.
Край на кампанията: 14.12.2023 г.

С усмивка и топло сърце Ви каним да се присъедините към нашата Коледна кампания 2023 г. – да подарим вълшебство и радост на деца и младежи с увреждания на брахиалния плексус (акушерска пареза, акушерска парализа, родова травма на раменния сплит, парализа на Ерб). Коледният сезон е време за обич и щедрост, и искаме да направим тези празници по-специални за тези семейства. 

Защо това е важно:

В този магичен сезон на празниците искаме да направим нещо особено за семействата, които преживяват предизвикателства с акушерска пареза. Всеки от нас знае, че коледните подаръци носят усмивки и радост. За тези семейства, обаче, подаръците често са лукс, който се отлага в името на финансовите трудности, породени от продължителното лечение на техните деца.

Искам да получа коледен подарък:

“Сподели коледна усмивка – Регистрирай се за подарък”

Радваме се, че сте с нас в този прекрасен сезон на обич и щедрост. Ако имате дете с акушерска парализа и бихте желали да получите специален Коледен подарък, моля, регистрирайте се чрез бутона по-долу. Краен срок за регистрация: 08.12.2023 г.

Списък с
регистрирани участници:

***Информацията се обновява ежедневно***

Символът “✓” означава, че има обещан подарък

Символът “●” означава, че все още няма обещан подарък

Искам да даря коледен подарък:

Благодарим Ви, че сте готови да направите Коледа по-специална за деца и подрастващи с акушерска парализа. Имате възможност да изберете подарък от Списъка с регистрирани участници и да го закупите лично или да направите дарение, което ние ще използваме за закупуването на подаръци. Ежедневно ще актуализираме нашия уебсайт с информация за броя на регистрираните участници и колко от тях вече имат обещан подарък.

Купете лично, опаковайте и го изпратете до нас. А ние ще го доставим до получателя.

Разгледайте списъка с регистрирани деца и техните желани подаръци. Изберете от списъка и ни пишете, за да отбележим, че вече има обещан подарък по един от следните начини:
– по имейл до fond@znb.bg 
– чрез съобщение във Facebook Messenger https://www.facebook.com/fond.znb/ 
– по Viber/Whatsapp на телефон +359897210791

Тази година предлагаме възможност за лично предаване на подаръците към Екипа ни в градовете Разград, Дупница, Кюстендил, Свиленград, Момчилград, Плевен и Панагюрище. За повече информация, свържете се с нас. Ние поемаме задачата за доставката на продуктите до регистрираните участници.

Направете дарение:

Направете дарение с основание “Коледен подарък”, и ние ще закупим подаръка и ще го доставим. 

Чрез банков превод:
Фондация “За нашето бъдеще”
В български лева – IBAN: BG92STSA93000029142666   
В евро:  IBAN: BG81STSA93000030124116 
Банка : Банка ДСК
BIC: STSABGSF
Основание: Дарение за коледен подарък

Чрез PayPal:
pay@znb.bg
Основание: Дарение за коледен подарък

Чрез еPay.bg:
КИН: 3668184021

След като получим дарението, ще Ви изпратим сертификат за дарение, независимо дали е в натура или финансово. Този сертификат не е само потвърждение за вашата щедрост, но и израз на благодарност от наша страна. Молим да ни изпратите вашите данни по имейл до fond@znb.bg 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДАРИТЕЛИ

Знаем, че вашата доброта е от съществено значение, и искаме да споделим как точно ще бъдат използвани средствата, които ще предоставите.

Искаме да Ви информираме, че на този етап не можем да определим целева сума за нашата благотворителна кампания. След края на срока за регистрация за получаване на подарък, ще можем да предоставим по-подробна информация за набраните средства и оставащата сума, необходима за покриване на целите на кампанията.

Разбира се, броят на регистрираните участници е ключов фактор, който определя разходите, но ние искаме да споделим какво можем да очакваме в този чудесен процес на раздаване на радост. Подобно на миналата година, ние ще се постараем с всички сили, за да осигурим подаръци за всеки един регистриран участник в нашата Коледна кампания. 

Очаквани разходи:

  1. Закупуване на Подаръци:  Всеки участник има своя специфичен подарък, който ще го зарадва. Очакваме разнообразие от желания и ще се постараем да осигурим точно това, което децата са поискали. Очакваме разходи, свързани със закупуването на тези подаръци, като ще се постараем да изберем качествени и подходящи подаръци за всеки участник.

  2. Опаковъчни Материали: Красивата опаковка е част от магията на Коледа. Разходите за опаковъчни материали ще бъдат включени в общата сметка, за да гарантираме, че всяко подаръче пристига с топла и радостна визия.

  3. Куриерски Услуги: Ако е необходимо, ще използваме куриерски услуги, за да доставим подаръците до домовете на участниците. Това е важна стъпка, за да гарантираме, че всеки подарък стига точно преди Коледа и в най-добро състояние. 

Вашето дарение, направено с основание “Коледен Подарък”, ще бъде използвано за покриване на тези разходи и за създаване на усмивки на лицата на деца и младежи с акушерска пареза.

Ако обаче получим повече дарения, отколкото са нужни за покриване на всички разходи по тази кампания, средствата няма да бъдат изгубени. Напротив, ще ги насочим към фонд за лечение на деца с акушерска пареза. Така, Вашата доброта ще стане двойно благотворителна и ще помогне не само за коледната радост, но и за здравето на тези деца.

Всяко дарение, независимо от размера му, е важно и ценно за нас. Вярваме, че с обединените усилия на много дарители можем да осигурим усмивки и щастие на деца и младежи с акушерска пареза и техните семейства.

Искаме да ви уверим, че вярваме в прозрачността и отчетността по отношение на средствата, които сте ни поверили. 

С уважение към Вас, обещаваме, че след края на нашата Коледна кампания ще публикуваме подробен отчет за набраните и изразходвани средства.

За въпроси или допълнителна информация, моля, свържете се с нас.