• +359897210791
  • fond@znb.bg

МАРТЕНСКА КАМПАНИЯ 2024

Мартенската кампания 2024 на Фондация “За нашето бъдеще” приключи с невероятен успех!

Какви са резултатите от Мартенска кампания 2024 г.?

Скъпи приятели,

Със завършването на нашата Мартенска кампания 2024, искаме да изразим нашата най-дълбока благодарност към всеки от вас, който се присъедини към нашата кауза и подкрепи усилията ни да подобрим живота на деца с увреждания на брахиалния плексус (т.нар. „акушерска пареза“)  и техните семейства. Благодарение на вашата щедрост, ангажираност и подкрепа, успяхме да реализираме нашата мечта и да съберем средства, които ще променят живота на много деца към по-добро.

За периода от 08 януари до 31 март 2024 г. събраната сума е в размер на 11 918,30 лв.

Със събраните средства, ние имаме възможността да поставим основите за реализирането на важни проекти за 2024г., включително лечение и рехабилитация, организиране на комплексен лагер и други социални и образователни инициативи.

Миналата година бяхме свидетели на успех, който може да бъде постигнат, когато сърцата ни са обединени и събрахме малко над 6000 лв… Тази година, с вашата неизмерима подкрепа, успяхме да удвоим, а на места дори да утроим ефекта от нашите усилия.

Вашата доброта и ангажираност са доказателство, че заедно можем да създаваме чудеса и да осигурим на тези деца възможността да живеят пълноценен живот.

С голяма радост публикуваме обобщени резултати от Мартенска кампания 2024 “Обединени, за да прегърнат света с две ръце”.

През кампанията станахме свидетели на вълшебната подкрепа от училища, читалища, малки деца и родители, доброволци, дарители физически и юридически лица, които се включиха активно и допринесоха за успеха на нашата мисия. Това показа колко силни и единни можем да бъдем, когато работим заедно за обща кауза. Кампанията бе подкрепена от цяла България. Дарители и доброволци от цялата страна ни изпратиха готови продукти за разпространение на благотворителни базари, други участваха в конкурса ни, организираха вътрешни базари, други ни осигуриха кътче за поставяне на дарителска кутия. Можете да разгледате всички продукти, които сме получили, както и да усетите мощта на нашата подкрепа, като посетите онлайн във Facebook групата “Ръка за Ръка”: https://www.facebook.com/groups/666963805503035

След кампанията, групата „Ръка за ръка“ ще продължи да функционира като онлайн благотворителен базар, където всеки желаещ може да продължи да подкрепя нашите усилия и нашата кауза.

Изключително се радваме, че хора, които бяха до нас и в предишни наши кампании, продължават да ни подкрепят, а и същевременно сме изпълнени с голяма благодарност, че привлякохме и страшно много нови съмишленици, които се присъединиха към нашата кауза именно с Мартенска кампания 2024г.

По време на кампанията се състояха и редица други вълнуващи инициативи: организирахме уъркшоп с нашите любими физиотерапевти – основателите на Смарт терапия Зекие Гезгин и Джем Гезгин, засадихме дръвчета в знак на надежда и ново начало, и раздадохме мартеници “Вяра” с авторската творба на Вяра Кръстева, които символизират нашата непоколебима вяра в доброто и силата на общите усилия за позитивна промяна, стартирахме в сайта ни вдъхновяваща рубрика „Поезия“ с уникалните творби на Ивайла Каракашева, както и организирахме незабравимо детско парти за деца с акушерска пареза.

В заключение, искаме да ви благодарим отново за вашата безрезервна подкрепа и да ви уверим, че всяка дарена стотинка ще бъде използвана за създаването на по-добро бъдеще за нашите деца.

До нови срещи и нови успехи в бъдещи кампании!

С дълбока признателност и благодарност,

Екипът на Фондация “За нашето бъдеще”

Каква беше идеята на Мартенска кампания 2024?

Мартенската кампания на Фондация “За нашето бъдеще” за 2024 г. беше вдъхновена от желанието ни да създадем по-добро бъдеще за повече деца със специални нужди и техните семейства. С продукти като мартеници, сувенири и картички, кампанията не само подкрепи българските традиции, но и събра средства за лечението и рехабилитацията на деца с акушерска пареза, както и за различни социални и образователни инициативи за децата и родителите им.

Какви бяха целите на Мартенска кампания 2024?

Средствата, които събрахме, ще бъдат разпределени за:

  • – Подпомагане на лечението и рехабилитацията на деца с акушерска пареза – Вашите дарения ще бъдат използвани, за да предоставим необходимото лечение и рехабилитация на децата с акушерска пареза, което ще им помогне да развиват своите умения и постигнат по-добри резултати.
  • – Организиране на комплексен лагер за деца с акушерска пареза и подпомагане на тяхното развитие – Желаем да организираме специален лагер, където децата ще имат възможността да провеждат рехабилитация, да плуват, да се забавляват, да развиват своите умения и да изграждат трайни приятелства..
  • – Подкрепа на други социални и образователни инициативи, планирани за 2024 г.

Колко деца и колко процедури ще бъдат подкрепени през първата половина на 2024 г., изцяло зависи от успеха на мартенската кампания.  

С гордост и щастие споделяме, че благодарение на сръчността, щедростта, и ангажимента на стотици хора с големи сърца, които ни помогнаха за първата ни Мартенска кампания 2023г., постигнахме невиждан успех. Миналогодишната кампания ни позволи да осигурим безплатни терапевтични дейности на 10 деца с акушерска пареза. Тези деца направиха стъпка напред към по-добри резултати. Тези деца не само получиха необходимата терапия, но и проявиха изключителен напредък. А този успех е и Ваш успех!

Родителите на деца с акушерска пареза се нуждаят от Вашата и нашата подкрепа!

През последната година цените на медицинските процедури значително нараснаха. А родителите изпитват все по-големи трудности.

Този факт прави предизвикателството, пред което сме изправени, още по-голямо. Дори да постигнем същия успех като миналата година, събраните средства може да не бъдат достатъчни, за да осигурим същия брой терапевтични услуги за същия брой деца.

Именно затова:

  • финансовата цел на Мартенска кампания 2024г. беше амбициозна – да се удвои или дори утрои събраната сума от предходната година.
  • – стартирахме по-рано и продължихме до края на месец март.
  • – Мартенска кампания 2024 г. включваше три направления: второ издание на „Мартеници с две сръчни ръчички“, „Силни жени“ и „Щастлива пролет“

Вашата подкрепа е ключът към постигането на нашите цели и помощта, която можем да предоставим на тези деца и техните семейства. Само с Вашата помощ Фондация „За нашето бъдеще“  ще може да подкрепи по-голям брой деца.

Със съвместни усилия можем да направим чудеса и да дадем възможност на тези деца да направят крачка напред към по-добро бъдеще!

🌟 Вижте резултатите от нашия Благотворителен мартенски конкурс

По време на нашата Мартенска кампания през 2024 г., проведохме вълнуващ конкурс с награди. Той не само вдъхнови участниците и ги включи в творческата ни общност, но също така помогна за събирането на средства за специалните деца и техните родители, като предостави на участниците възможност да спечелят награди.

 

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.