• +359897210791
  • fond@znb.bg

МАРТЕНСКА КАМПАНИЯ 2024

Идея на кампанията:

Мартенската кампания на Фондация “За нашето бъдеще” за 2024 г. е вдъхновена от желанието ни да създадем по-добро бъдеще за повече деца със специални нужди и техните семейства. С продукти като мартеници, сувенири и картички, с тази кампания не само ще подкрепим българските традиции, но и ще събираме средства за лечението и рехабилитацията на деца с акушерска пареза, за различни социални и образователни инициативи за деца със специални нужди и родителите им.

Цели на кампанията:

Важно е да отбележим, че в зависимост от крайната сума, която успеем да съберем, ще можем да разпределим средствата за:

  • – Подпомагане на лечението и рехабилитацията на деца с акушерска пареза – Вашите дарения ще бъдат използвани, за да предоставим необходимото лечение и рехабилитация на децата с акушерска пареза, което ще им помогне да развиват своите умения и постигнат по-добри резултати.
  • – Организиране на комплексен лагер за деца с акушерска пареза и подпомагане на тяхното развитие – Желаем да организираме специален лагер, където децата ще имат възможността да провеждат рехабилитация, да плуват, да се забавляват, да развиват своите умения и да изграждат трайни приятелства..
  • – Подкрепа на други социални и образователни инициативи, планирани за 2024 г.

Колко деца и колко процедури ще бъдат подкрепени през първата половина на 2024 г., изцяло зависи от успеха на мартенската кампания.  Затова повече от всякога имаме нужда от Вашата подкрепа!

С гордост и щастие споделяме, че благодарение на сръчността, щедростта, и ангажимента на стотици хора с големи сърца, които ни помогнаха за първата ни Мартенска кампания 2023г., постигнахме невиждан успех. Миналогодишната кампания ни позволи да осигурим безплатни терапевтични дейности на 10 деца с акушерска пареза. Тези деца направиха стъпка напред към по-добри резултати. Тези деца не само получиха необходимата терапия, но и проявиха изключителен напредък. А този успех е и Ваш успех!

Родителите на деца с акушерска пареза се нуждаят от Вашата и нашата подкрепа!

През последната година цените на медицинските процедури значително нараснаха. А родителите изпитват все по-големи трудности.

Този факт прави предизвикателството, пред което сме изправени, още по-голямо. Дори да постигнем същия успех като миналата година, събраните средства може да не бъдат достатъчни, за да осигурим същия брой терапевтични услуги за същия брой деца.

Именно затова:

  • финансовата цел на Мартенска кампания 2024г. е амбициозна – да се удвои или дори утрои събраната сума от предходната година.
  • – стартираме по-рано и ще продължим до края на месец март.
  • – Мартенска кампания 2024 г. включва три направления: второ издание на „Мартеници с две сръчни ръчички“, „Силни жени“ и „Щастлива пролет“

Вашата подкрепа е ключът към постигането на нашите цели и помощта, която можем да предоставим на тези деца и техните семейства. Само с Вашата помощ Фондация „За нашето бъдеще“  ще може да подкрепи по-голям брой деца.

Със съвместни усилия можем да направим чудеса и да дадем възможност на тези деца да направят крачка напред към по-добро бъдеще!

Как да ни подкрепите?

Ето как можете да се включите в Мартенска кампания 2024г. и да ни подкрепите с:

Изработване на мартеници с наши материали

Пишете ни до fond@znb.bg или на лично съобщение във фейсбук страницата ни и заявете материали, с които можете да изработите мартеници. Готовите мартеници можете да разпространите сами чрез организиране на благотворително събите или да ни ги изпратите. Лично предаване на готови мартеници е възможно в следните градове: Разград, Дупница, Кюстендил, Свиленград, Момчилград, Хасково, Пловдив, Бургас, Панагюрище, Плевен, Добрич. 

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ: Изпратихме материалите за мартеници, които купихме за Мартенска кампания 2024 г. и вече за съжаление няма да имаме повече възможност да осигурим материали, тъй като надхвърлихме бюджета си. Ако някой от вас има възможност и желание да помогне с материали за мартеници, ще бъдем безкрайно благодарни и ще можем да осигурим материали за още желаещи да подкрепят каузата ни.

Изпращане на ваши готови мартеници

Ако имате готови мартеници от минали години или имате възможност да изработите мартениците с Ваши материали, също можете да ни подкрепите като организирате благотворително събитие в подкрепа на Мартенската ни кампания или като ни ги дарите чрез лично предаване в горепосочените градове или изпращане с куриер.

Изпращане на Ваши готови красоти за Осми март или Първа пролет

Можете да се включите в кампанията ни и със сувенири и картички, подходящи за Осми март или Първа пролет.

Разпространение на наши или Ваши красоти

Ако разполагате с обект или организирате събитие, на което можете да разпространите продукти от Мартенската ни кампания, ние с удоволствие ще ви предоставим необходимата подкрепа. Свържете се с нас, за да уточним детайлите.

Подкрепете Мартенска кампания 2024 г. на Фондация „За нашето бъдеще“ чрез парично дарение:

Дарение чрез банков превод
Фондация “За нашето бъдеще”

В български лева – IBAN: BG92STSA93000029142666

В евро: IBAN: BG81STSA93000030124116

Банка : Банка ДСК

BIC: STSABGSF

Основание: Дарение

Дарение чрез PayPal и ePay: https://znb.bg/donate/

Подкрепете Мартенска кампания 2024 г. на Фондация „За нашето бъдеще“ с дарение на материали

Ако имате материали за творчество, които няма да използвате и желаете да ни ги дарите, свържете се нас, за да споделим с вас какви материали са ни нужни и как да ни ги предоставите.

Всички, които подкрепят Мартенската ни кампания ще получат електронен документ за участие в кампанията или сертификат за дарение, в зависимост от начина по който сте ни подкрепили.

Вярваме в силата на най-силната ни дарителска кампания от 2023 и вярваме, че тази година ще бъдем по-успешни с Вашата помощ!

🌟 Участвайте в нашия Благотворителен мартенски конкурс

По време на нашата Мартенска кампания 2024 г., ще проведем вълнуващ конкурс с награди, който не само ще ви вдъхнови и ще бъдете част от творческата ни общност, но и ще помогне за събирането на средства за тези специални деца и техните родители. А и ще имате възможност да спечелите награди!

0
YOUR CART
  • No products in the cart.