• +359897210791
  • fond@znb.bg

.DMS Кампанията ни приключи!

Фондация “За нашето бъдеще” стартира DMS кампания под надслов “Бъдеще за децата с пареза на ръката”. 

Целта на кампанията е да осигурим допълнителни средства за провеждане на  рехабилитация, плуване, хипотерапия, ерготерапия за 10 деца с увреждания на брахиалния плексус под 18-годишна възраст от цялата страна.  

Децата с увреждания на брахиалния плексус се нуждаят от ежедневни процедури за постигане на жизненоважни функции на засегнатата ръка.

Лечението е скъпо и продължително.  Семействата нямат възможност да поемат ежедневните разходи за рехабилитационни и профилактични процедури, спортни дейности, арт терапии, хипотерапия, ерготерапия, плуване, други процедури и обучителни дейности в страната и в чужбина.

Поради финансови причини се налага да правят по-малко процедури или да прекратят лечението. За съжаление това води до изоставане на функциите на ръката и понякога дори до загуба на вече спечелени функции на ръката. С всичко това се увеличава и риска от деформации в ръката и тялото.

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS PAREZA на номер 17 777

(за абонати на Telenor, VIVACOM и А1)
За абонаментни дарения и други начини за даряване посетете: https://dmsbg.com/26430/badeshte-za-detsata/

За абонати на Telenor, А1 и VIVACOM цената на 1 SMS е 1 лв., за потребители на предплатени услуги 1 SMS е 1,20 лв. с ДДС, за абонаментни дарения стойността е 2 или 5 лв. месечно.

За пълноценен живот се нуждаем от две здрави ръце!
Нека заедно да им помогнем!
Подайте ръка, за да прегърнат света с две ръце! 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.