• +359897210791
  • fond@znb.bg

ЧЕТВЪРТИ УЪРКШОП ЗА ОБУЧЕНИЕ НА РОДИТЕЛИ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА РЕХАБИЛИТАЦИЯ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ

От 23 до 28 юли се проведе уъркшоп, посветен на обучението на родители за провеждане на рехабилитационни упражнения у дома с лектори Зекие и Джем Гезгин, основатели на Смарт терапия. 

Домакин на събитието отново беше Сдружение „ЖАНЕТА“, които се отнесоха с грижа и топлина към всеки детайл, гарантирайки безупречни условия за участниците.

За пореден път, уъркшопът беше пълен с полезни съвети, техники и най-добри практики, които ще помогнат на всички семейства, които участваха, за да се включат активно и успешно в рехабилитационния процес.

В уъркшопа се включиха 10 семейства с деца с акушерска пареза. Участниците пътуваха от различни части на България, събирайки се в Разград с една обща цел – по-добро бъдеще за техните деца.

Участниците се вълнуваха от резултатите, които тяхната усърдна работа вече даваше резултати – постигнати цели и развитие на нови функционалности на ръцете на децата.

Родителите, които слушаха, научаваха, обсъждаха и споделяха, видяха как нещата, които може би са изглеждали недостижими, станаха реалност.

Разменяха опит и идеи, създавайки нови връзки и приятели, които разбират ежедневните предизвикателства и радостите от всяко постигнато ново движение.

Организираният четвърти уъркшоп  беше част от поредицата от инициативи от 22 до 28 юли 2023г. 

Освен успешния уъркшоп, който организирахме за обучение на родители за провеждане на рехабилитация в домашни условия, с голямо удовлетворение можем да споделим, че по същото време и проведохме и един незабравим благотворителен базар в подкрепа на деца с акушерска пареза и инициативи, които организираме за тях. 

За повече информация, кликнете тук: https://znb.bg/blagotvoritelen-bazar-po-vreme-na-panaira-na-kiseloto-mlyako/

0
YOUR CART
  • No products in the cart.