• +359897210791
  • fond@znb.bg

Инициатива "Един Час, Една Ръка"

Участвайте в инициативата „Един Час, Една Ръка“ !

Всеки ден, докато извършваме разнообразни задачи, се възползваме от предимствата да имаме две ръце. Обаче има хора, които са ограничени в това и се сблъскват с предизвикателства, за които не можем да си представим.

 

Искате ли да подкрепите хората, които се борят с този вид предизвикателства?

Включете се в нашето предизвикателство „Един час, една ръка“!

 

Ето как можете да участвате:

  1. Изберете час: Изберете един час от деня, в който да изпълнявате задачи и дейности само с една ръка.
  2. Изпълнете задачи: Пробвайте да приготвите храна, да пишете, да се обличате, да почиствате или да се занимавате с творчески неща – всичко с една ръка.
  3. Споделете опита си: Направете снимка, запишете кратко видео, или напишете коментар как се справихте с това предизвикателство в основната публикация на Предизвикателството „Един Час, Една Ръка“, която ще създадем на 20.10.2023г. във фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/fond.znb .

Това предизвикателство не само ще ви даде по-добро разбиране за затрудненията на хората с ограничена подвижност и функционалност на ръката, но и ще създаде възможност за солидарност и осъзнаване на техните потребности.

 

Ако се затруднявате да ограничите едната си ръка, сложете ръкавица или чорап, или вържете ръката си, която няма да ползвате един час.

Не забравяйте, че целта на инициативата “Един Час, Една Ръка” е да подкрепим и повишим осведомеността за хората, които се борят с ограничена подвижност на ръката.

 

0
YOUR CART
  • No products in the cart.