• +359897210791
  • fond@znb.bg

"Сподели коледна усмивка - Регистрирай се за подарък"

Скъпи родители, 

Радваме се, че сте решили да се присъедините към нашата коледна общност и да споделите вълнението на празниците с нас. За да получите своя коледен подарък, моля, попълнете формуляра за регистрация и се запознайте с информацията по-долу. 

Можете да направите регистрация за дете или младеж с увреждания на брахиалния плексус (т.нар. акушерска парализа). Крайният срок за регистрация е 08.12.2023г. 

Споделете с нас какъв подарък желаете да получите. Искаме да ви информираме, че въпреки че правим всичко възможно, за да осигурим подаръци за всяко дете, не можем да гарантираме, че ще получите точно този подарък, който сте посочили при регистрацията. Причината е, че ние, като фондация, зависим от добрите сърца на дарителите и техните дарения.

 

С попълването на формуляра Вие декларирате, че:

– детето, за което се регистрирате има поставена диагноза  увреждания на брахиалния плексус (акушерска парализа, родова травма на раменния сплит, парализа на Ерб).

 – сте съгласни да ни предоставите необходимата информация за доставка

– сте запознати с това, че има вероятност подаръкът да не е точно този, който сте заявили.

Забележка: със звездичка са задължителни за попълване. 

Вашата лична информация ще бъде използвана само за целите на тази коледна инициатива и няма да бъде споделяна с трети страни.

След като получим Вашата регистрация, ще публикуваме в Списък регистрирани участници тук: https://znb.bg/kolednakampaniq2023/информация за възрастта и пола на детето, както и желания подарък. Списъкът ще бъде актуализиран ежедневно, така че ще можете да следите Вашата регистрация. Краен срок за регистрация: 08.12.2023 г.

Формуляр за регистрация:

Име и фамилия
0
YOUR CART
  • No products in the cart.