• +359897210791
  • fond@znb.bg

Силата на добрината

С голямо вълнение и благодарност, Фондация “За нашето бъдеще” има честта да обяви, че получи изключително щедро дарение, което ще промени живота на множество деца с акушерска пареза и техните семейства.

В подкрепа на нашата мисия за подобряване на качеството на живот и достъпа до необходимата медицинска грижа, терапия и образование за деца с увреждания на брахиалния плексус (т. нар. „акушерска пареза“),

Елена и Иво от Elena art nails („Ивели Трейд“ ЕООД) дариха впечатляващата сума от 10 000 лв.

Това дарение открива нови възможности за нашата организация и децата, за които се грижим, като ни позволява да разширим и засилим нашите програми за лечение, рехабилитация и социална интеграция.

Историята на Елена, която е преодоляла предизвикателствата свързани с акушерска пареза, за да стане истински творец – маникюрист, е вдъхновение за всички нас и е показател, че с вяра, упоритост и подходяща подкрепа, всеки може да достигне своя потенциал и да води пълноценен живот.

Елена не само се е превърнала в майстор на своето изкуство, но и именно със своята засегната ръка твори истински шедьоври.

Елена и Иво са собственици на Elena Art Nails - магазин, салон и академия...

От 2010 г. насам Елена се занимава професионално с маникюр, превръщайки своята страст в успешен бизнес. Днес, Елена и Иво са собственици и управители на Elena Art Nails („Ивели Трейд“ ЕООД) – бизнес, който обединява магазин за продукти за маникюр, модерен салон за красота, където клиентите могат да се насладят на висококачествени услуги, както и академия за обучение на бъдещи професионалисти в областта. Този бизнес не само предлага висококачествени услуги и продукти, но и дава възможност за развитие и обучение на нови таланти в света на маникюра.

Ако се чудите как нашите пътища с Елена и Иво се преплетоха,
то историята е дълга и силно вдъхновяваща!

Елена и Иво (познати с имената Елена Арт и Иво Смарт J) публикуват в социалните мрежи интересни видеа, полезни за широка аудитория, и имат страшно много последователи. Следяхме с възхищение тяхната работа.

Едно видео, в което Елена споделя, че е родена с акушерска пареза, привлече вниманието ни и ни даде смелост да се свържем с тях.

Помолихме Елена да сподели своята история с общността на родителите на деца със същата диагноза, защото знаехме, че именно в Елена се крие силата да покаже на децата с тази диагноза, че всичко е възможно и те също имат шансове и възможности за развитие и да даде кураж на родителите им, че не са сами в тази борба.

Елена, без да се колебае, прие молбата присърце. Дори повече от това! Борбената й майка – Ваня за първи път застана пред камерата! Да, всичко това в името на децата с акушерска пареза! Защото те знаят от личен опит, че акушерската пареза е сериозно състояние, което може да окаже влияние върху живота на децата и техните семейства… Те знаят, че всяко усилие да се повиши осведомеността и да се подкрепят семействата е от огромно значение!

Елена създаде видео, в което заедно с майка си разказват тяхната история за акушерска пареза.

Видеоклипът беше публикуван точно на Осми март. Беше подарък за всички семейства, които се борят с акушерска пареза. Елена и Ваня споделиха тяхната вълнуваща история на борба и преодоляване на трудности. Споделиха как Елена, въпреки акушерска пареза, се справя блестящо и създава уникални красоти!

Акушерската пареза, засягаща нервите, отговорни за движението на ръката, може да има дълготрайни последствия. Ангажиментът на Елена и нейната майка Ваня да повишат осведомеността и да подкрепят семействата, засегнати от това състояние, е впечатляващ.

Елена е талантлива и успешна маникюристка. Една професия, която изисква изключително сръчни умения на фината моторика.

Родителите на деца с акушерска пареза разбират напълно колко важни са уменията на фината моторика за ежедневието на техните деца. Те разбират, че дори малките действия изискват значителни усилия и умения за тези деца. Такива умения включват контролиране на движенията на пръстите, координация между ръцете и очите, както и способността да се извършват прецизни движения, които са основни за дейности като писане, рисуване, игра с играчки и дори извършване на всекидневни задачи като обличане и хранене.

Да, Елена е превъзмогнала предизвикателствата, свързани с акушерска пареза, и е развила своята фина моторика до впечатляващи нива!

Фактът „акушерска пареза“ не й пречи тя да се превърне в талантлива и успешна маникюристка. Проявената от нея решителност, упоритост и воля да постигне такъв успех служат като свидетелство за нейния непоколебим дух!

Това е изключително вдъхновяваща и истинска история за сила и НАДЕЖДА!

Видеото бързо достигна до стотици хора, създавайки вълна от вдъхновение.

В резултат, много семейства се свързаха с Фондация „За нашето бъдеще“, споделяйки колко мотивиращи и вдъхновяващи са били посланията за тях. Благодарение на този видеоклип с нас се свързаха и семейства, които не познавахме.

Фактът, че за по-малко от месец този клип достигна до стотици хора и вдъхнови много семейства, за нас е доказателство за силата на една лична история да промени животите на други хора. Това видео допринесе значително за засилването на посланието на нашата кауза, подчертавайки колко е важно разказването на лични истории.

Помощта и подкрепата, която получихме от Елена и семейството й, не се ограничават само до това вдъхновяващо видео!

В знак на своята ангажираност и желание да допринесат още повече, Елена и съпругът й – Иво, направиха изключително голямо дарение на Фондация „За нашето бъдеще“ на стойност 10 000 лв.

Това е изключително щедър жест от страна на Елена и Иво и демонстрира тяхната истинска ангажираност към хората в нужда и съпричастността им към нашата Кауза.

Това дарение ще има дългосрочен положителен ефект върху живота на много деца и техните семейства. Ще им осигури възможност за продължаване на лечението и рехабилитацията. Освен това, то ще помогне за разширяване на обхвата на програмите и инициативите, които предоставя Фондацията ни, което пък ще позволи повече деца да получат необходимата подкрепа и грижи.

Благодарение на дарението от Elena art nails („Ивели Трейд“ ЕООД), децата с акушерска пареза ще получат възможността да продължат своето лечение и рехабилитация, което е от решаващо значение за тяхното здраве и благополучие. В същото време, те ще бъдат вдъхновени да следват своите мечти със смелост и увереност, тъй като ще видят, че има хора като Елена и Иво, които ги подкрепят и вярват в тях.

А ние, като организация, обединяваща родители на деца с акушерска пареза, ще продължаваме да се радваме на всеки успех и всяка постигната цел от децата и техните семейства. Всяко постижение в лечението и всяка стъпка напред в развитието на децата ще бъдат повод за гордост и радост за цялата ни общност!

Ние сме изключително благодарни и радостни, че съдбата ни запозна с Елена и Иво!

Те се превърнаха не просто в съмишленици, а в истинско вдъхновение за мнозина, показвайки сила, надежда и безгранична добрина. Тяхното участие и техният принос са доказателство за значението на общността и съпричастността в подкрепа на благородни каузи.

Благодарим от сърце за вдъхновяващото видео, за щедрото дарение, за доверието и за това, че споделят нашата визия за свят, в който всички деца с акушерска пареза имат възможността да се развиват и да се радват на бъдеще, изпълнено с възможности!

Тяхната подкрепа ще има дълготраен ефект върху живота на много деца и семейства!

Заедно можем да правим чудеса и да предоставяме надежда и подкрепа!

Нека заедно да продължим в името на по-добро бъдеще за всички деца!

Нека заедно да подаваме ръка, за да прегърнат света с две ръце!

0
YOUR CART
  • No products in the cart.