• +359897210791
  • fond@znb.bg

НОВ ПРОДУКТ С КАУЗА - СТЪКЛЕНA ЧАШA "ВЯРА"

Имаме чудесна новина! Имаме нов продукт с Кауза - Стъклена чаша "Вяра"

Получихме дарение от “ПАШАБАХЧЕ БЪЛГАРИЯ” ЕАД  – 550 броя стъклени чаши и веднага ги превърнахме в продукт с кауза!

Стъклените чаши от „ПАШАБАХЧЕ БЪЛГАРИЯ“ ЕАД ще бъдат част от колекцията „Вяра“ и ще предоставят възможност на хора с добро сърце да подкрепят каузата, докато притежават красив, уникален и функционален предмет.

Фондация „За нашето бъдеще“ вече е готова с работата по брандирането и за първи път ги представи на обществото по време на Благотворителен Коледен базар в гр. Разград.

Фондацията планира със събраните средства да финансира своите програми и услуги за деца със специални нужди и техните семейства.

Продуктът вече е наличен и в нашия уебсайт.

„Вярваме, че когато успешният бизнес изпълнява и социални ангажименти, това има дългосрочен положителен ефект върху живота на нуждаещи се хора и със сигурност ще донесе още по-големи успехи на подкрепящата компания. Дарението, което получихме от „ПАШАБАХЧЕ БЪЛГАРИЯ“ ЕАД е много ценно за нас, тъй като ние получихме продукти с изключително високо качество, които ще бъдат талисмани на общата ни ангажираност към подкрепата на децата със специални нужди и техните семейства.

Дарявайки продукти за нашите инициативи, компанията предоставя възможности за по-добро качество на живот и подава ръка, за да прегърнат света с две ръце! 

Изразяваме искрени благодарности не само за този акт на доброта, но и за ангажираността и духът на сътрудничеството, които демонстрира екипът на „ПАШАБАХЧЕ БЪЛГАРИЯ“ ЕАД.

Съчетавайки изискания стил на чашите с авторската творба на Вяра, ние създадохме нов продукт с кауза, който ще бъде функционален предмет за употреба в дома или офиса, но и символ на съпричастността, вярата и подкрепата.

Този продукт ще играе ключова роля в нашите усилия за набиране на средства в подкрепа на деца с акушерска пареза.“ 

Ергин Салатов

Управител на Фондация "За нашето бъдеще"

0
YOUR CART
  • No products in the cart.