• +359897210791
  • fond@znb.bg

Заявете сини ленти

Ние разбираме, че не всеки има възможност и време да си направи Сини ленти, затова сме готови да ви помогнем.

Ако искате да носите Синя Лента, но нямате възможност да я направите, свържете се с нас чрез нашия уебсайт или социални мрежи. Ние с удоволствие ще ви изпратим Сини Ленти.

Как да заявите Сини ленти?

  1. Попълнете заявка: В раздел Контакти на нашия уебсайт или по-надолу на тази страница попълнете кратка заявка с вашите данни (три имена, телефонен номер и адрес за доставка), изпратете имейл до fond@znb.bg или лично съобщение във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/fond.znb.

Транспортните разходи ще бъдат за сметка на получателя.

  1. Напишете количество: Напишете колко сини ленти желаете да получите. Помислете за приятели и близки, които също биха искали да се присъединят към инициативата.
  2. Потвърдете и Изпратете: Разгледайте вашата заявка и се уверете, че всичко е коректно. След това я изпратете, за да бъдете регистрирани за получаване на сините ленти.
  3. Споделете, че подкрепяте нашата инициатива: Не забравяйте да споделите вашия принос за Каузата в социалните мрежи с хаштаг #СиниЛенти, #СилатаНаРъцете, както и с нас чрез нашия уебсайт или нашата фейсбук страница.

Или още по-чудесно би било да участвате в една от инициативите ни, посветени на Седмицата ни за повишаване на осведомеността, например инициатива „Син ден“ (Научете повече тук: https://znb.bg/sin-den/)

Вашата подкрепа е важна и може да бъде вдъхновение!

Нека заедно да подадем ръка, за да прегърнат света с две ръце!

0
YOUR CART
  • No products in the cart.