• +359897210791
 • fond@znb.bg

ОНЛАЙН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР

В подкрепа на деца с увреждания на брахиалния плексус (т. нар. акушерска парализа)
и инициативите ни за деца със специални нужди.

Представяме Ви нашия онлайн благотворителен базар, който се провежда във Facebook групата "Ръка за ръка"

Кратка история на групата

Групата е създадена през октомври 2023 г. по повод на нашата Кампания “Силата на ръцете”, която беше посветена на седмицата за повишаване на осведомеността относно диагнозата увреждания на брахиалния плексус. 

В нея събрахме общност от хора, които желаят да подкрепят и да помогнат на деца и възрастни с акушерска парализа.

Стремим се да им осигурим по-добро бъдеще, пълно с възможности и затова веднага след Кампанията я превърнахме в онлайн благотворителен базар. 

Защо имаме нужда от онлайн благотворителен базар?

В групата “Ръка за ръка” публикуваме разнообразни продукти, предоставени от наши съмишленици или изработени от нас, с цел подпомагане на каузата ни. 

Нашият благотворителен базар предоставя уникална възможност да подкрепите нашата кауза.

За нас, това не е просто благотворителен базар – това е проява на силата на общността, обичта и желанието обединени да помагаме на нуждаещи се. 

Ако сте в търсене на уникални и ръчно изработени продукти за вашия дом или офис, подаръци или празнични украси, групата “Ръка за ръка” предоставя богатство от възможности. 

От ръчно плетени играчки, ръчно изработени сувенири и картички, до декорации за всякакви поводи – тук може да намерите нещо уникално, докато същевременно помагате на деца с акушерска пареза.

В групата "Ръка за ръка" се предлагат различни продукти, често свързани с предстоящи празници и тематични кампании.

Вярваме, че Онлайн благотворителният базар, организиран от Фондация "За нашето бъдеще" във фейсбук групата "Ръка за ръка", ще има ключова роля в подпомагането на деца с акушерска пареза, защото:

 • Възможност за набиране на средства

  Събирането на средства чрез продажбата на артикули в онлайн благотворителния базар ни предоставя възможности за набиране на финансови средства за подпомагане на дейността ни. Средствата, събрани по този начин, ще се използват за финансиране на медицински терапии, специализирани уреди и ортези и други необходими услуги, предназначени да подобрят живота на децата с акушерска пареза. Онлайн благотворителен базар ще ни позволи да финансираме инициативите ни за деца със специални нужди.

 • Създаване на общност

  Онлайн благотворителният базар не само събира средства, но и създава общност, обединена от общата цел за подпомагане на децата със специални нужди.

 • Повишаване на осведомеността

  Участниците в групата "Ръка за ръка" показват своята солидарност и подкрепа, която е от съществено значение за децата и техните семейства.

 • Бързо и лесно продаване за дарителите на продукти и бързо и лесно пазаруване за купуващите!

  В нашата онлайн група "Ръка за ръка" можете да публикувате продуктите си с удобство и бързина, осигурявайки бърз контакт с потенциални купувачи. Възможността за онлайн подкрепа предоставя гъвкавост и възможност да се включат повече хора. Така с минимални разходи за куриерски услуги и двете страни имат възможността да подкрепят нашата Кауза! Купете с любов, продайте с дарение - всяка стъпка е стъпка към по-добро бъдеще на децата с акушерска пареза и техните семейства.

В групата “Ръка за ръка” всяко предложение е добре дошло! Независимо дали сте производител на уникални ръчно изработени артикули, притежавате нови предмети / стоки, или просто имате неща, които не Ви трябват – тук има място за всяко едно предложение!

Ако сте търговец на нови стоки, можете да предлагате своите продукти в групата и да създадете директна връзка с потенциални клиенти. Ако сте творец, групата предоставя възможността за споделяне на вашия талант и продажба на уникални, ръчно изработени артикули, подкрепяйки деца с акушерска пареза и инициативите ни за деца със специални нужди.

Ако имате вещи в добро състояние, които вече не ви служат, групата предоставя платформа за тяхната продажба. 

Така можете да освободите място у дома си и в същото време да помогнете на нашата кауза, като средствата от продажбата отиват за подкрепа на децата с акушерска пареза и инициативите ни за деца със специални нужди.

Да създадем заедно подкрепяща общност! Присъединете се към нас!

Запознайте се с Правилата на онлайн благотворителен базар – групата “Ръка за ръка”.

Те са създадени с цел да осигурят приятна и ефективна среда за всички участници. 

Нашият благотворителен базар предоставя лесен и удобен начин за връзка между Клиенти – дарителите, които търсят уникални продукти, и Предлагащи – дарители, които се разделят с вещите си. И двете страни имат право да получат сертификат за дарение от нас, след като се осъществят дарението по банковата ни сметка и доставката на продукта.

В правилата на групата, “Купуващият” става клиент, който търси и закупува продукти, а “Предлагащият” е този, който споделя своите продукти.

1. В онлайн базара се предлагат благотворително артикули/услуги в полза на Фондация „За нашето бъдеше“.
 
2. Предлагащият публикува пост със снимка и описание на артикул/услуга. Продуктите трябва да са в добро състояние и да са годни за употреба. Не се допуска предлагането на лекарствени продукти.
 
3. Предлагащият има право да обяви минимална стойност за артикула/услугата, а клиентът има възможност да дари равна на предложената стойност, или по-висока от нея.
 
4. Когато клиентът избере продукт/услуга, които желае да получи, отбелязва в коментар под поста „Запазвам“.
 
5. В срок от два работни дни клиентът превежда сумата по банков път на Фондация „За нашето бъдеще“ по сметка: Фондация “За нашето бъдеще” В български лева – IBAN: BG92STSA93000029142666 Банка : Банка ДСК BIC: STSABGSF с основание „Дарение“
 
6. Когато клиентът извърши дарението, в коментар под поста качва статус на транзакцията, за да е видно, че плащането към Фондация „За нашето бъдеще“ е с референция „потвърдено“.
 
7. Предлагащият и клиентът уговарят детайли за начин на получаване на продукта/услугата на лично съобщение. При доставка на артикул с куриер, таксата за куриерски услуги се заплаща от клиента.
 
8. Когато клиентът получи артикула/услугата, потвърждава това в коментар под поста, като вписва „Получено“ и отбелязва някой от администраторите на онлайн базара, да анулират поста като приключило дарение.
 
9. При възникнал казус или за информация, предлагащи и клиенти в онлайн базара, могат да се обръщат към администраторите, като ги отбелязват в коментар под поста.

КУПЕТЕ ИЛИ ПРОДАВАЙТЕ С КАУЗА И ПОДКРЕПЕТЕ!

Тук сме заедно, за да правим добро и да създадем уникална общност. 

Споделяйте с приятели и близки и участвайте активно! 

Елате, купете, продайте – нека заедно ръка за ръка да осигурим финансови средства за лечението на деца с акушерска пареза. 

 

Присъединете се към нашия Онлайн благотворителен базар в подкрепа на деца с увреждания на брахиалния плексус (т. нар акушерска пареза) и инициативите ни за деца със специални нужди

Линк към групата "Ръка за ръка" във Фейсбук:

Кликнете тук

В момента, групата е оживена от конкурс за Мартенска кампания 2024 г., където участниците създават и споделят тематични продукти. 

Тези инициативи не само предоставят възможност за участие и забавление, но и допринасят за постигането на нашите общи цели.

Нашата ангажираност към каузата остава постоянна, и ние ще продължим да се стремим към подпомагане на децата с акушерска пареза и организиране на събития и инициативи за деца със специални нужди, независимо от формата, в която събираме средства.

Ако желаете да подкрепите нашата кауза с дарение, бихме били благодарни за Вашата щедрост. Посетете нашата страница “Направи дарение”, където можете да намерите информация за начините, по които можете да направите своето дарение и да допринесете за постигането на нашите благотворителни цели.

Благодарим ви за Вашия принос!

Очакваме Ви!

Екипът на Фондация “ЗА НАШЕТО БЪДЕЩЕ” 

0
YOUR CART
 • No products in the cart.