• +359897210791
  • fond@znb.bg

Конкурс "Най-добро послание на Синята лента"

С голямо вълнение обявяваме втори конкурс, посветен на Световната седмица за повишаване на осведомеността относно увреждания на брахиалния плексус – 16 октомври – 22 октомври 2023г. на тема „Най-добро Послание за Синята лента“.

Цел на конкурса:

В тази специална инициатива ви каним да споделите вашето вдъхновяващо послание, което изразява подкрепата и солидарността ви към децата с акушерска пареза и техните семейства.

Вашето послание може да вдъхнови други и да покаже, че обединената ни сила може да помогне за преодоляване на всяко предизвикателство.

Този конкурс предоставя възможността да се изразите и споделите своето послание на съпричастност, обич и подкрепа.

Как да участвате:

Участието е лесно, напишете няколко реда или кратко стихотворение, което изразява вашите чувства и идеи по темата защо носим сини ленти и как подкрепяме децата с акушерска пареза.

Условия на конкурса:

  1. Тема на посланието: трябва да създадете послание, свързано с акушерската пареза и подкрепата за децата с тази диагноза. Можете да включите думи и изрази като синя лента, надежда, съзнание, подкрепа и солидарност, бъдеще, ръка, ръце, пареза, деца със специални нужди, и т.н.
  1. Формат на посланието: създайте кратък текст или стихотворение. Максимален брой думи: 50 думи.
  1. Кой може да участва в конкурса: всеки, който има интерес и желание да подкрепи нашата Кауза и кампанията ни „Силата на ръцете“. Няма възрастови ограничения.
  1. Изпратете ни текста: Изпратете ни вашето послание до имейл адрес: fond@znb.bg или на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/fond.znb Имейлът трябва да съдържа: име на участник и възраст, попълнена и подписана ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРС от Кампанията „Силата на ръцете“, която можете да изтеглите от тук: https://znb.bg/wp-content/uploads/2023/09/ДЕКЛАРАЦИЯ-ЗА-КОНКУРС-КАМПАНИЯ-СИЛАТА-НА-РЪЦЕТЕ.pdf 

До 3 работни дни ще получите потвърждение от нас за успешна регистрация. Ако не получите потвърждение до 3 работни дни, свържете се с нас!

Краен срок за регистрация: 12 октомври 2023г.

На 18.10.2023г. ние ще публикуваме във фейсбук страницата ни всички послания с описание име и възраст на участника

Краен срок за гласуване чрез харесвания във фейсбук: 22.10.2023г. 23:59 ч.

Оценяване:

  • От жури: Награди за първо, второ и трето място. Критерии за оценяване от жури: оригиналност, креативност според възрастта на участника и съответствие с темата и условията.
  • От публиката: 1 награда на база брой харесвания във фейсбук.
  •  

Всички участници ще получат електронен документ за участие в конкурса.

С този конкурс искаме да вдъхновим всички участници да се включат и да покажат, че дори малките думи могат да направят щастливи нашите малки герои с акушерска пареза и техните семейства.

Създайте своето послание на синята лента и ни помогнете да разпространим важното послание на подкрепата и солидарността.

Разгледайте и другите ни конкурси и инициативи от Кампанията “Силата на ръцете” тук:  https://znb.bg/kampaniya-silata-na-rychete/

РЕГЛАМЕНТ НА КАМПАНИЯТА “СИЛАТА НА РЪЦЕТЕ” : https://znb.bg/reglament-kampaniya-silata-na-rychete/

Успех на всички!
0
YOUR CART
  • No products in the cart.