• +359897210791
 • fond@znb.bg

Конкурс "Сини ленти за силата на ръцете"

Стартираме една вдъхновяваща инициатива – “Сини ленти за силата на ръцете”.

Конкурсът е посветен на Световната седмица за повишаване на осведомеността относно увреждания на брахиалния плексус – 16 октомври – 22 октомври 2023г.

Цел на конкурса:

Целта ни е да съберем възможно най-много сини ленти, които да изразят нашата подкрепа и солидарност към децата, които се справят с предизвикателствата на акушерска пареза. Всеки, който се включи, допринася за създаването на по-добро разбирателство и информираност около тази важна тема.

Всеки, който участва, не само има възможност да спечели награда, но и помага да се разпространи информация и осведоменост за диагнозата.

Няма възрастови ограничения!

Как да участвате:

 1. Създайте сини ленти: Изработете сини ленти с вашите ръце и сърце. Можете да ги направите от плат, опаковъчни ленти от найлон или хартия, да направите плетени ленти или да използвате други креативни методи.
 2. Изпратете ни снимки на вашите творения: Изпратете обща снимка на всички създадени от вас сини ленти до имейл адрес: на имейл адрес fond@znb.bg или на фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/fond.znb  На снимката трябва да се вижда колко броя сте създали.  Имейлът трябва да съдържа: описание брой на създадените ленти и кой ги е създал, попълнена и подписана ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРС, която можете да изтеглите от тук: https://znb.bg/wp-content/uploads/2023/09/ДЕКЛАРАЦИЯ-ЗА-КОНКУРС-КАМПАНИЯ-СИЛАТА-НА-РЪЦЕТЕ.pdf 

До 3 работни дни ще получите потвърждение от нас за успешна регистрация. Ако не сте получили потвърждение до 3 работни дни, свържете се с нас!

 1. Краен срок за регистрация: 12 октомври 2023г.,
 2. На 17.10.2023г. ние ще публикуваме във фейсбук страницата ни всички снимки със сини ленти с описание брой и име на участник.
 3. Краен срок за гласуване чрез харесвания във фейсбук 22.10.2023г. 23:59 ч.
 4. Награди:
 • За участник, който е създал най-много сини ленти
 • За участник, събрал най-много харесвания във фейсбук
 • Всички участници имат право да получат документ за участие в електронен формат след края на седмицата за повишаване на осведомеността.

Направете лентата със сърце и вдъхновение. Носете я с гордост като символ на подкрепа и солидарност през Световната седмица за повишаване на осведомеността относно увреждания на брахиалния плексус – 16 октомври – 22 октомври 2023г.

Нека да се обединим в тази инициатива и да покажем, че всички ние подкрепяме децата с акушерска пареза!

Какво да правим с лентите, след като сме изпратили снимка на лентите, на която ясно се вижда броят на създадените ленти и сме се регистрирали успешно в конкурса „Сини ленти за силата на ръцете“?

След като сте получили потвърждение за успешна регистрация и сте показали вашия ангажимент и вашата подкрепа, имате няколко възможности за тяхно използване:

Раздайте ги на близки и приятели – можете да подарите лентите на ваши близки и приятели, които искат да се присъединят към кампанията ни и ще носят сини ленти през седмицата от 16 до 22 октомври.

Изпратете ни ги – ако сте създали много голям брой ленти и желаете да ги споделите с нас, можете да ни ги изпратите. За повече информация, свържете се с нас чрез имейл fond@znb.bg или на телефон: 0897210791 

Покажете сините ленти на обществено място или събитие, споделете снимки или видео в социалните мрежи. Организирайте събитие, на което участниците да представят направените от тях ленти – например благотворителен базар, празнично събитие, на което участниците са облечени в сини дрехи и аксесоари, спортно събитие като състезание по бягане или друг спорт. Може да организирате кратка лекция, семинар или образователна сесия, дискусия на тема „Подкрепа за деца със специални нужди?“ или на друга подобна тема.

Можете да ги използвате и за участие в другите ни конкурси : За всички вас, които се ангажирате с активно участие във всички наши инициативи, свързани с Кампанията ни „Силата на ръцете“, имаме специални награди! 

Запознайте се и с условията на другите конкурси тук: https://znb.bg/kampaniya-silata-na-rychete/

РЕГЛАМЕНТ НА КАМПАНИЯТА “СИЛАТА НА РЪЦЕТЕ” : https://znb.bg/reglament-kampaniya-silata-na-rychete/

Успех на всички!
Очакваме Ви!
0
YOUR CART
 • No products in the cart.