• +359897210791
  • fond@znb.bg

Въпросник - томбола с награди

Здравейте, приятели!

Искате ли да научите повече за акушерската парализа и да имате шанс да спечелите награда? Тогава имаме страхотна възможност за вас! Попълнете нашия Въпросник Кампания “Силата на ръцете” и участвайте в нашата томбола с награди!

В конкурса имат право да участват лица над 18-годишна възраст.

Как да участвате:

  1. Попълнете нашия въпросник, като отговорите на въпросите, свързани с кампанията и диагнозата акушерска парализа. Ако имате някакви затруднения, запознайте се с нашите информационни брошури. Една от тях е прикачена по-надолу в тази страница.
  2. Въпросникът може да бъде попълнен чрез този линк: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeFP0DWKOKM5G9bUlwsmhLQ4xF0vmGgxd-WMGdc85lxMuacEg/viewform?usp=sf_link 
  3. Ако сте отговорили правилно на всички въпроси, вашият имейл адрес ще бъде включен в томболата за наградите.

Награди: предметни награди за трима участници, които са отговорили правилно на всички въпроси от въпросника, изтеглени чрез томбола.

Срок за участие: до 22 октомври 2023г. 23:59ч.

Наградната томбола ще се проведе през първата седмица на ноември и победителите ще бъдат обявени на нашия официален сайт и в социалните ни мрежи.

Не пропускайте възможността да научите повече за акушерска парализа, да бъдете част от кампанията ни „Силата на ръцете“ и да спечелите страхотни награди! Вашето участие е важно и помага за разпространението на информация и за повишаване на осведомеността за тази диагноза.

Благодарим ви за подкрепата и желаем успех в томболата!


За още много възможности за награди, разгледайте всички наши инициативи и конкурси за кампанията:  https://znb.bg/kampaniya-silata-na-rychete/

РЕГЛАМЕНТ НА КАМПАНИЯТА “СИЛАТА НА РЪЦЕТЕ” : https://znb.bg/reglament-kampaniya-silata-na-rychete/

0
YOUR CART
  • No products in the cart.